Bestelling Enchantra #2

6 jun 2012

Ik ben weer helemaal losgegaan in de outlet van Enchantra! Er waren leuke producten van Michael Todd in de aanbieding, en nog andere leuke dingetjes. Ik ga jullie laten zien wat ik allemaal heb gekocht!

 
 
 
De prijzen waren wel erg aantrekkelijk. De producten van Michael Todd gingen uit het assortiment. Ze waren dus al goedkoper en met een code kreeg ik nog eens 50% korting. Ook zag ik nog een paar leuke nagellakjes en lipgloss voor weinig geld!

Een paar producten heb ik al uitgetest, ik ben er erg blij mee. Vooral met de nagellak! Ik kreeg er ook nog zeewier bij, als extraatje. Ook al heet deze site ‘beautychef’ ik vind het er toch niet erg smakelijk uitzien en ga het dus niet proeven. Wel een leuk gebaar!

Allereerst deze twee nagellakjes van Misa. Ik had nog geen nagellak van dit merk, dus met deze leuke aanbieding was het leuk om een paar kleurtjes uit te zoeken en te proberen. De kleuren vind ik erg mooi. Leuke zachtje kleurtjes, altijd erg leuk om te hebben. Ik heb ze al getest en ik ben er erg tevreden over tot nu toe!

Ook zag ik nog een paar leuke China Glaze lakjes in de outlet. Sowieso was ik nog op zoek naar een mooie rode nagellak, daar heb ik er namelijk niet heel veel van. Roze nagellakjes zijn ook altijd erg leuk, dit vond ik een mooie roze tint – met een beetje paars erin lijkt wel. Ik ben al helemaal verliefd op deze kleur!

Deze lipglossjes waren ook helemaal niet duur! Ik geloof maar €1,50 ofzo? Dus voor die prijs heb ik ze meegenomen. Altijd handig om te hebben. Ik heb ook nog niet zoveel lipgloss, dus zo kan ik mooi uitproberen welke kleurtjes ik mooi vind. Ze zijn van het merk Iloje, in de kleuren ‘Cutie Pie’ en ‘Pure Passion’.

Dan tot slot de producten waarvoor ik eigenlijk deze hele bestelling plaatste. Deze twee prachtige lipsticks van Michael Todd. Ik vond het heel moeilijk om ervan af te blijven, want ik moest er natuurlijk eerst foto’s van maken! Ik vind de kleuren echt prachtig, vooral de rechterkleur; Perpetual. Ik ben er heel erg blij mee!

Wat vind jij van deze prachtige producten? Bestel jij ook weleens wat bij Enchantra?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wauw, wat een prachtige aankopen heb je gedaan! Vooral de lipglosses, they’re gorgeous! De nagellakken van China Glaze, geweldig. Om jaloers op te worden, die kleur.. wauwie! Zelf heb ik er nog niet besteld, maar ooit wel een winactie via via bij ze gewonnen. Goede service, dat zeker. :)

  2. Pingback: BeautyChef — Outfit – Turquoise fever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!