Catrice Gold Leaf topcoat

4 dec 2012

Ik kon hem nergens vinden, maar nu heb ik hem ook eindelijk in mijn bezit! De topcoat van de limited edition van Catrice, namelijk de Gold Leaf topcoat.

Deze topcoat vind ik echt prachtig. Sowieso houd ik wel van mooie glitters op mijn nagels en deze glitters zijn echt prachtig. Buiten dat deze topcoat gewoon erg mooi is, blijft hij ook nog eens lang op je nagels zitten. Ik heb hem vijf dagen op gehad, zonder enkele chip. Daarna heb ik de lak er zelf af gehaald.

Deze foto heb ik gemaakt om jullie een goed beeld te geven hoe de topcoat eruit ziet, gedragen op andere kleurtjes.
Links een blauw/groenige kleur, daarnaast boven een zwarte lak, een roze nagellak, witte nagellak en tot slot helemaal rechts op zichzelf gedragen, dus zonder een nagellak eronder.

Zelf vind ik de combinatie met zwart het mooist, omdat de glitters dan echt lekker opvallen. Ook vind ik de topcoat mooi over een roze lak! De glitters zijn redelijk chunky en dat vind ik wel erg mooi.

Deze topcoat is te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99

Heb jij deze topcoat ook in je bezit? En wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Ik denk dat dat door de belichting komt! Helaas moest ik de foto met flits maken, vanwege ’t slechte weer. Op mijn duim komen de glitters ’t best naar voren zoals ze zijn. Er zit ook wat zilver in heb ik ’t idee, maar wel wat meer goud! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!