Clubsandwich met kipfilet, spek en rucola

26 apr 2014

Mijn moeder gaan weleens naar Nijmegen om te winkelen. Vrijwel altijd als we daarheen gaan, nemen we een heerlijk broodje. Altijd dezelfde! De clubsandwich. Ik heb hier mijn eigen variant op gemaakt en goed dat ‘ie smaakte!

Er staat geen ‘recept’ voor omdat ik het zo simpel vind, dat ik het niet eens een recept durf te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is een eitje koken, spek bakken en vervolgens alle ingrediënten op een broodje gooien. Ik zal je vertellen wat je nodig hebt voor zo’n overheerlijk broodje!

Allereerst heb je natuurlijk lekker brood nodig. Ik haalde het Liefde & Passie brood van de AH, want deze was in de bonus. Dit vind ik het lekkerste brood dat er is, vooral de meergranen variant. Dan heb je sla nodig. Zelf heb ik gekozen voor rucola. Dat vind ik zelf wat lekkerder. Vervolgens heb ik er kipfilet opgelegd, maar je kunt ook gerookte kip gebruiken. Je bakt wat spek en kookt een eitje, ook dit leg je op het broodje. Vervolgens maak je het af met een saus en kruiden. Ik heb gekozen voor een saus voor whiskey saus gemengd met wat mayonaise. Qua kruiden heb ik gekozen voor wat peper en zout.

Klaar is je overheerlijke broodje! Je kunt het eten als lunch, maar ook als avondeten. Zelf heb ik het als avondeten gegeten met een lekker kopje soep ernaast. Ik zou zeggen, probeer het ook eens: het is heerlijk! Samen met mijn zelfgemaakte kipsalade is dit nu mijn favoriet voor op een broodje!

Wat doe jij het liefst op je brood?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat heerlijk! Zelf vind ik het wel lekker maar zou het niet zo snel eten omdat het iets te machtig is voor mij. Maar wel een leuk idee om voor Moederdag klaar te maken van die vind het wel heeeeel lekker, dat weet ik zeker! Je hebt me weer op een ideetje gebracht :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!