Groenten en fruit – April

2 apr 2013

Wat ik ga maken deze maand? Ik weet het nog niet! Ik kan jullie in ieder geval wel vertellen dat dit de laatste ‘Groenten en fruit van de maand’ is. Wil je weten waarom? Lees dan even verder!

Vorig jaar Mei ben ik hier namelijk mee begonnen en het heeft ook geen zin om het dubbel te posten. Als ik voortaan een gerecht maak waarvan de groenten of fruit in het seizoen zijn, dan zal ik een link plaatsen naar het bijpassende ‘Groenten en fruit van de maand’ artikel. Goed idee of niet?

Groenten volop verkrijgbaar in April
Andijvie, boerenkool, broccoli, champignons, koolrabi, kropsla, postelein, prei, raapsteel, radijs, rode bietjes, spinazie, tuinkers, witlof.

Fruit volop verkrijgbaar in April
Ananas, appel, avocado, banaan, citroen, grapefruit, sinaasappel.

Nog enkele eerder gemaakte seizoensgerechten op een rijtje:

Broccoli-prei soep
Vietnamese loempia’s
Pittige pompoensoep
Crêpes met banaan en chocolade
Lemon Bars

Ook komt er nog iets leuks aan op de site! Ik ben van plan om alle recepten overzichtelijk op één pagina bij elkaar te zetten. Een soort kookboek dus. Handig, want dan kun je alle gerechten in één oogopslag zien. Ik weet alleen nog niet precies waar hij zal komen op de site, maar dat zullen jullie vanzelf wel zien!

Wat voor seizoensgerecht zou jij graag willen zien deze maand?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!