“Hello Autumn” – Eyeshadow Palette & Eye Pencil

11 sep 2014

Toen ik laatst het Kruidvat binnen liep, zag ik de “Hello Autumn” collectie liggen van essence. Ik twijfelde geen moment en nam gelijk een aantal producten mee. Deze twee producten laat ik in dit artikel aan je zien!

Ik wilde praktisch alles wel meenemen, haha. Van mezelf mocht ik twee producten uitkiezen, omdat ik binnenkort ook al twee boxen vol make-up goodies verwacht die ik heb besteld. Dit waren de twee producten die mij het meest aanspraken.
 

Eyeshadow Palette – 02 Keep Calm & Go for a Walk

Deze limited edition bevat twee verschillende oogschaduw palettes. Zelf heb ik nummer twee, het palette waar ook enkele groentinten in zitten. In het andere palette zitten vooral bruin tinten. Normaal gesproken zou ik voor dat palette gaan, maar ik wilde wat uit mijn comfort zone stappen. Ook ben ik gek op groene ooglooks, vandaar de keus voor dit palette!


Swatches zonder flits


Swatches met flits

De pigmentatie is oké! Van de lichte kleuren komt aardig wat pigment af, meer dan ik had verwacht. Let wel: deze swatches zijn gemaakt met maar één veegje en zonder oogschaduwbasis! Ik ben vooral weg van de derde en laatste kleur! Helaas valt de één na laatste kleur mij wat tegen. Er komt niet veel kleur vanaf, jammer! Gelukkig zie je daar op het ooglid niet veel van terug, daar komt de kleur beter tot zijn recht.
 

Eye Pencil – 02 Charlie Seen In Green

Ook qua eye pencils heb je de keus uit twee verschillende kleuren. Je kunt namelijk kiezen uit een bruine of groene kleur. Qua oogpotlood houd ik altijd wel van een opvallende accentkleur, vandaar dat ik voor deze groene kleur heb gekozen.

Dit oogpotlood heeft twee verschillende kanten. Aan het andere uiteinde zit namelijk een smudger waarmee je de kleur kunt vervagen, mocht je dat willen. De kleur laat zich ook gemakkelijk uitvegen met je vinger, maar het is altijd handig. Ik ben blij met de pigmentatie en houdbaarheid! Er komt veel kleur vanaf en de kleur blijft ook goed zitten. Natuurlijk verdwijnt de kleur redelijk snel op de waterlijn, maar eronder blijft het erg goed zitten!


Swatches zonder flits


Swatches met flits

Zoals ik al zei, komt er veel kleur vanaf. Aan de linkerkant heb ik de kleur vervaagt met de smudger. De andere twee strepen heb ik gewoon in één keer gezet. Veel pigment he!?

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met deze twee prachtige producten. Ik ben in ieder geval heel blij met deze twee mooie essence items! Ik raad je deze producten dan ook zeker aan. De look komt morgen online!

Wat vind jij van deze producten? Heb jij al iets van deze collectie gekocht?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat fijn dat jij het pigment van de oogschaduws oké vindt. Ik vind ’t helaas tegenvallen. Ze laten zich overigens wel makkelijk blenden. Dat vind ik een pluspunt. Ik heb de andere versie van het oogpotlood. Zo mooi en fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!