I’ve done some sale shopping! #2

24 jul 2012

Ik denk dat jullie er al wel van op de hoogte zijn, dat Catrice haar assortiment gaat vernieuwen? Dat betekent; heel veel producten weg met 50% korting. Dus, ik heb lekker geshopt en dat wil ik even aan jullie laten zien!

 
 
 
Helaas was er al heel veel weg! Ik wist niet wanneer de sale in ging, dus toen ik het las, was ik gelijk naar het Kruidvat gegaan. Omdat de schappen daar bijna helemaal leeg waren, ben ik naar een andere Kruidvat gegaan. Ook daar was al heel veel weg, helaas!  Toch lagen er nog een paar mooie dingetjes tussen.

Ik wilde heel graag de lippenstift ‘Shy Flamingo’ scoren. Al voordat deze in de sale ging, wilde ik hem kopen. Ik had het toen niet gedaan en nu heb ik er héél erg veel spijt van, want hij was overal uitverkocht. Het was zo’n schattig roze kleurtje, echt heel erg jammer!

Gelukkig zag ik nog een prachtige rode lippenstift liggen, genaamd ‘Lobster Love’. Dit is een prachtige rode lippenstift uit de Ultimate Colour line. Ik had nog geen rode lippenstift in mijn stash, dus ik vond dat daar verandering in moest komen!

Ik heb €2,- betaald voor deze prachtige lippenstift.

Dan gaan we over naar een blush. Eerlijk gezegd vind ik het meer een bronzer dan een blush. Mijn bronzer is laatst kapot gevallen. Ik gebruik hem nog wel, maar ik kan hem niet meer meenemen, dan zit m’n hele tas onder. Daarom had ik een nieuwe bronzer nodig. Ik vond deze ‘blush’ erg mooi. Hier kan ik ook goed mee shapen, doordat er lichtere en donkere kleuren in zitten.

Ik heb €2,- betaald voor deze blush.

Verder heb ik nog drie mooie mono oogschaduws meegenomen. Toen ik het persbericht zag, wist ik al gelijk dat ik de lichtroze wilde hebben. Die leek me echt prachtig! De laatste tijd ben ik helemaal into groene oogschaduw, dus de groene mono sprak mij ook erg aan! Vooral die glittertjes erin vond ik erg mooi. Dan heb ik tot slot ook nog een oranje/koper kleurtje mee genomen.

– Lichtroze: 110 Gilbert’s Grapefruit
– Groene: 510 In Love with Hulk
– Oranje/koper: 320 Dalai Drama

Ik heb €1,40 betaald per mono, dus in totaal €4,20.

Dan tot slot een lakje uit de vorige limited edition, namelijk van de collectie ‘Cruise Couture’. Ik heb een zwak voor roze nagellak, dus dit kleurtje vond ik ook erg mooi en moest ik wel meenemen. Eigenlijk heb ik al teveel nagellak, maar deze kon er nog wel bij. Deze nagellak heet: ‘Welcome To Pink Tropez’.

Ik heb €1,- betaald voor deze nagellak.

De swatches! Aan de linkerkant zie je de rode lippenstift ‘Lobster Love’. Het is een lekker knalkleurtje, goed gepigmenteerd en smeert lekker uit.
Vervolgens zie je op een rijtje de mono’s Gilbert’s Grapefruit, Dalai Drama en In Love with Hulk. Ik vind de kleuren alle drie erg goed gepigmenteerd. Dan tot slot de swatch van de blush. De blush bevat meerdere kleuren, de swatch is een mengelmoes van alle kleurtjes. Als je alle kleurtjes samen mengt, krijg je dus deze kleur. Pretty!

Heb jij nog wat leuks kunnen scoren in de uitverkoop? Of waren de schappen bij jou in de buurt ook al bijna helemaal leeg?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wat een prachtige lipstick, ik vind de oogschaduwa ook echt gorgeous! Vorige week was ik nog in de stad, helaas toen al deels mijn cash gespendeerd aan make-up. :’) Meh, altijd net voor de sales! De roze oogschaduw is echt gorgeous, viel mij meteen op!

  2. Pingback: BeautyChef — Catrice: nieuw assortiment – #1 De ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!