Look met Vera Valenti palette

7 sep 2012

Ik ben helemaal gek van dit palette! Ik heb er al diverse looks mee gemaakt. Vandaag wil ik een look aan jullie laten zien. Het is een look geworden met bruin/koper tinten.

Toen ik dit palette voor het eerst zag, dacht ik dat het vast crappy kwaliteit moest zijn, omdat het er zo goedkoop uit zag. Toen ben ik alle kleurtjes gaan swatchen en werd ik héél erg blij verrast. De pigmentatie is fantastisch. Dit palette zit nu in mijn everyday bakje!

Dit palette heb ik gebruikt voor de look. Ik heb drie kleuren gebruikt, namelijk de kleuren waar de hartjes bij staan. De glimmende witte kleur heb ik gebruikt als highlighter, in m’n binnenste ooglid en voor een deel deel op ’n bewegend ooglid. Het kleurtje daar schuin onder heb ik aangebracht op de rest van m’n bewegend ooglid. De donkere kleur aan de rechterkant van het palette heb ik aangebracht in mijn crease.

Foto’s van een paar verschillende hoeken, zodat jullie mijn look goed kunnen zien. Ik vind die witte, zilvere, shimmery kleur heel mooi passen bij de bruintinten! Het is een alledaagse look met draagbare kleuren, maar toch met een mooie shimmer. Verder heb ik ook nog gebruik gemaakt van mijn nieuwe oogpotlood van Vera Valenti dat ook in de Glossybox zat, mijn Max Factor mascara en mijn wenkbrauwkitje van Catrice. Beide terug te vinden in mijn favorieten filmpje van de maand Augustus.

En tot slot nog een full-face foto, want dat hoort er natuurlijk ook bij. Ohja en ik heb ook nog lippenbalsem op van Kiehl’s! Want m’n lippen waren helemaal gescheurd. Ik heb verder geen foundation gebruikt, want ik ben nog lekker bruin van de vakantie, haha.

Wat vind jij van deze look? Heb jij dit palette ook?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — Outfit – Indiana Jones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!