Mijn budget aanraders! #9

17 sep 2014

Make-up voor een fijn prijsje is natuurlijk altijd leuk. Als het dan ook nog eens goed werkt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. De laatste tijd heb ik weer een hoop nieuwe producten ontdekt die ik fijn vind én die ook nog eens goed betaalbaar zijn!
 

essence hand&nail balm

Deze hand&nail balm is de fijnste die ik op dit moment gebruik. Hij trekt snel in en de geur is ook nog eens erg fijn. Dit product heb ik gekocht in Duitsland. Zodra ik weer in de DM ben, koop ik zeker weten een back-up (of drie, haha). Hij is in meerdere versies te koop, maar ik heb alleen deze. Dit product is echt onwijs goedkoop, maar € 1,- als het goed is!

Klik hier voor de review.
 

Catrice – Meet Me À Paris

Normaal gesproken ben ik wat meer van de dekkende lakjes, maar deze vind ik prachtig! Als je een paar laagjes aanbrengt, lijkt het net alsof je nepnagels op heb. Prachtig effect! Dit lakje lag in de kortingsbak, dus ik weet niet of hij nu nog te koop is. Ik weet wel dat Catrice meer van de ‘nude’ kleuren in de collectie heeft.

Klik hier voor de swatches.
 

Catrice – Minter Wonderland

Ook deze lak heb ik gescoord met een hoop korting, van deze weet ik dus ook niet of hij nog te koop is. Ik ben gek op dit soort kleurtjes. Roze of zo’n mint kleurtje is mijn favoriet qua nagellak! Jullie vonden ‘m ook erg mooi, zag ik in het artikel. Groot gelijk! Net als de andere lakjes van Catrice, lakt én dekt deze goed.

Klik hier voor de swatches.
 

essence “Hello Autumn” eyeshadow palette

Over dit oogschaduw palette ben ik zo enthousiast! Als ik oogschaduw droeg, koos ik vaak voor bruine kleuren. Toen ik deze groene kleurtjes zag, leek dit mij zo mooi. Ik heb het palette dan ook al erg vaak gebruikt – en dan met name de groene kleuren. Ik raad je wel aan om een oogschaduwbasis te gebruiken, dan worden de kleuren wat intenser!

Klik hier voor de review.
 

essence “Hello Autumn” eye pencil

Qua eye pencils geldt eigenlijk precies hetzelfde, ook dit product kocht ik vaak in een zwarte kleur – of eventueel bruin. Ik had wel al een turquoise en lila kleur, leuk als accent! Een groene kleur miste ik nog en die heb ik bij deze dus gekocht! Ja, hier ben ik heel blij mee. Super goedkoop ook.

Klik hier voor de review.
 

Schwarzkopf Anti-klit conditioner

Perfect haar zonder klitten, wie wil dat nu niet?! Ik in ieder geval wel! Door mijn haar is erg moeilijk heen te komen met de borstel. Ik moet het altijd al onder de douche borstelen. Dan nóg is het lastig zonder goede conditioner. Mijn moeder kocht deze van Schwarzkopf en sindsdien heb ik geen ander meer gebruikt. Deze conditioner werkt zó goed. Na gebruik voelt mijn haar zijdezacht aan. Wat nog meer zo zacht is aan deze conditioner? Het prijsje!

Welk budget product vind jij echt TOP!?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!