My food in photos | Augustus 2015 – #1

6 aug 2015

Voor de laatste keer de ‘my food in photos’ op een donderdag. Volgende week kun je deze artikelen gewoon weer op maandag en dinsdag verwachten! Hierbij mijn foto’s van de afgelopen week.

De verse pasta was in de aanbieding bij de Albert Heijn. We kochten de ravioli met verschillende soorten kaas. Hierbij aten we een kaassaus met spekjes en ui. Lekker, maar wel erg machtig.

Zo lekker dit! Kip met mozzarella en spek. Doordat je de kip eerst aanbakt in de pan en later in de oven verder laat garen, blijft de kip lekker sappig.

Toen ik thuis kwam van een dag werken, moest ik nog eten. Ik at een heel potje doperwtjes met een pangasiusfilet. Hier maak je mij echt héél blij mee!

Deze thee dronk ik op mijn werk. Normaal gesproken drink ik altijd groene thee met citroen, dit leek mij dus wel eens leuk voor de afwisseling. Het was lekker, maar ik ga toch liever voor de versie met citroen.

Dit is nog een verdwaalde foto van een tijdje geleden. We waren bij de Turkse supermarkt en haalden daar wat baklava. Niet teveel, want je zit er zo vol van! Wel erg lekker, het deed mij terugdenken aan onze vakantie in Turkije vorig jaar.

Nog zo’n gerecht waar je mij erg gelukkig mee maakt. Bloemkool vind ik héél lekker, hierbij aten we wat gebakken aardappeltjes en een gehaktbal. Dit zou ik elke dag wel kunnen eten.

Lekkerrrrrr, meloen! Ik moet wel zeggen dat ik alleen het lichtste gedeelte lekker vind, dus vooral het binnenste stuk, haha.

Het was afgelopen dagen soms nogal heet, perfect om te barbecueën. Gewoon heel simpel op een wegwerpbarbecue. We kochten bij de Lidl een speciale box voor de barbecue. Smaakte erg goed!

We hadden een hoop courgettes over, daar maakte ik dus wat soep van. Hier gingen twee courgettes in, een ui, wat knoflook en twee tomaten.

Meringues, dat had ik al een tijd niet gemaakt. Vroeger at ik er met gemak héél veel achter elkaar op, nu hebben we er zelfs een paar weg moeten gooien. Het is lekker, maar het wordt al snel te zoet.

Ik vind Fanta blikjes altijd zo mooi op de foto, de kleur springt er echt uit. En een blikje Fanta op z’n tijd is natuurlijk ook niet verkeerd.

De muffins van de Albert Heijn zijn echt súper lekker!

Ontbijtje! Havermout met aardbeien, pure chocolade en amandelen. Perfecte combinatie!

Na het hardlopen had ik trek in een stevig ontbijt. Dit at ik samen met m’n vriend. Dit is een omelet van drie eieren met rode ui, stukjes wortel, wat spek en tot slot wat Parmezaanse kaas.

Dit is echt zo’n gerecht dat we vaak eten, de ene keer met rijst en de andere keer met pasta. Het is super simpel, snel te maken en toch erg lekker.

Nu ik dit weer zie, heb ik er gelijk weer trek in. Dit moet ik snel weer eens maken! Het is héél gemakkelijk, maar zo smaakvol. Het is een koude pasta salade met pesto. Als jullie het leuk vinden, wil ik best het recept eens delen.

Ik weet niet meer precies wat dit was, ik geloof rijst met Kip Madras. Het smaakte in ieder geval prima.

Om ’t af te leren; nog een lekker ijsje dan!

Heb jij ook van die gerechten die je eens per week eet? Z o ja, welk gerecht is dat dan?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!