My food in photos | Oktober 2014 – #1

7 okt 2014

Ook vandaag stel ik jullie niet teleur, er staan weer een hoop lekkere food foto’s voor je klaar! Ik probeerde koeken uit bij de Marks & Spencer, at vrolijke gebakjes op mijn verjaardag, dronk veel Optimel en at wat lekkers bij de Eazie!

Laten we maar meteen beginnen met mijn favoriete tussendoortje! Stukjes banaan met wat pindakaas, hmmm. Normaal vind ik banaan al erg lekker, maar deze combinatie is nóg beter.

Ik maakte een heerlijke pasta saus. We hadden nog wat saus liggen in de vriezer van taco’s. Ik deed er enkel wat meer ui en tomatensaus bij. Vervolgens maakte ik het af met wat oregano. Lekker!

Toen ik in de stad aan het winkelen was, kreeg ik een beetje trek. Ik wist niet zo goed wat ik moest halen en op dat moment liep ik langs de food hall van Marks & Spencer. Eerst stond ik met een sandwich in mijn handen, maar toen zag ik de heerlijke vers afgebakken koekjes. Ik koos voor een koek met witte chocolade en een zandkoekje – ook met chocolade. Smaakte erg goed. Was wel veel, dus ik heb de helft overgelaten voor m’n vriend.

De dag erna was het tijd om te lunchen maar ik had niet zo heel veel honger. Vandaar dat ik koos voor wat kleine crackertjes met sandwichspread. Altijd lekker!

We waren met een vriend in Rotterdam. Hij gaat weleens bij de Eazie eten, wij gingen dus gezellig mee deze keer. Ik koos voor noedels met kip en een knoflooksaus. Qua groente ging ik voor: bosui, broccoli, taugé, paprika en Chinese kool.

M’n vriend koos voor een special met Kip Teryaki. Hierbij zijn de saus en groentes al bepaald, je kunt wel zelf je soort noedels kiezen, of beslissen of je liever rijst wilt.

Mijn moeder had onwijs leuk gebak gehaald voor mijn verjaardag, bij een Chinese bakkerij. Weer eens wat anders! We hadden een hoop verschillende gebakjes en het was allemaal even lekker. Super luchtig en er zat veel smaak aan. Aanrader!

Er zijn een aantal standaardhapjes die wij vaak maken op een verjaardag, waaronder gevulde eieren. Ook dit keer waren ze weer erg lekker!

Ik nam weer Optimel mee naar mijn werk. Dat drinkt zo lekker weg. Soms heb ik het erg druk en dan blijf ik maar lopen. Ik kan dan even snel wat uit het pak drinken en het weer terug zetten in de koelkast. Ideaal!

De broer van mijn vriend maakte een onwijs lekkere chocoladetaart!

Bij de Makro was er een leuke actie. Als je zes pakken Chocomel kocht, van € 5,75 kreeg je er gratis vier Chocomel mokken bij. Hoe leuk is dat?! Ik had nog geluk, ze waren bijna op, maar ik heb nog vier mokken kunnen scoren.

Het ziet er echt heel vies uit, maar het was lekker. Uit werk ging ik gelijk door naar m’n vriend en ik had nog niet gegeten. Vandaar dat ik onderweg even stopte bij de snackbar om wat mee te nemen. Ik koos voor een broodje warm vlees met pindasaus. Het was écht heel lekker!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!