My life in photos #7

10 dec 2012

Het is weer zover! Het is weer tijd voor mijn foto’s van de afgelopen twee weken. De ene week was erg druk, de andere week niet zo. Ik zal je zo uitleggen waarom. Kijk je gezellig mee?

De eerste week was best gezellig en leuk. Ik heb veel leuke dingen afgesproken en heb ook dingen voor school gedaan. Ik ben deze week alleen een beetje vergeten om foto’s te maken! De tweede week had ik het flink te pakken. Ik was écht heel erg ziek. Dus het kan zijn dat ’t iets minder foto’s zijn deze editie. Dan weten jullie dat alvast.

Broodje met aardappelsalade! Misschien niet zo’n voor de hand liggende combinatie, maar het was wel echt super lekker! Dit is gewoon de aardappelsalade van AH eigen merk, die is echt heel erg lekker!

Mijn haar zat goed, dus: foto!!!

Dinsdag moest ik samen met m’n zusje naar de tandarts. Ieeeh, we hebben daar allebei echt zo’n hekel aan! We moesten een tijdje wachten voordat we aan de beurt waren. Dus wat doe je dan? Ja, foto’s maken!

Dit is zó lekker! Biefstuk op brood met jus en champignon room saus. Ik ben altijd blij wanneer m’n moeder dit klaarmaakt. Dit aten we toen net nadat ik had gewerkt, dus dan gaat het er zeker wel in!

Avondje wat drinken bij vrienden! Dit was m’n look van die avond. Ik had net een hele dag gewerkt, dus was wel een beetje moe!

Inmiddels nacht. Gezellig kaart spelletjes spelen. En die whiskey die op tafel staat, was niet voor mij hoor. Bah, wat is dat vies spul zeg!

Ik voelde me tijdens m’n werk al niet zo goed en die dag erna merkte ik het al helemaal. Ik was ziek! Weer eens lekker alles tegelijk, de griep en verkouden. En als ik verkouden ben, dan kan ik gewoon vijf dagen niets, omdat er maar water uit m’n ogen blijft stromen, echt heel vervelend.
Dus een lekker soepje met veel vitamientjes maken om op te knappen!

Hmmm, lekker broccoli prei soepje! Echt de ideale soep voor als je je niet goed voelt. Hierdoor krijg je toch lekker vitamientjes binnen. Het recept hiervan staat trouwens ook online, voor als je ’t zelf wil maken! Je kunt het recept hier vinden.

Het eerste klein beetje sneeuw op donderdag!

’s Avonds lekker Expeditie Robinson kijken. Dat kan ik altijd wel, of ik nou ziek ben of niet. Ik vind het echt jammer dat Fatima en Chris er nog in zitten, dat vind ik echt geen leuke mensen. Lodewijk mocht er niet uit!!! Gelukkig is Fajah wel door naar de finale. Ik hoop dat ze hem wint ook!

Een kijkje in mijn site-boekje. Hier schrijf ik alles in op voor mijn site. Hier kun je zien welke tags ik nog wil doen… Aan de boyfriend tag wordt inmiddels gewerkt! Ik houd echt zó van tags. Weten jullie nog een leuke tag voor mij die ik kan doen!?

MasterChef terugkijken op de computer. Dit was zo’n mooi gerecht, echt wauw! Ik moest er gewoon wel een foto van maken. Het zag er zo vrolijk uit!

En dit is de sneeuw die op donderdagnacht/vrijdagochtend is gevallen. Ik ben blij dat er geen héél dik pak sneeuw lag, want ik was nog steeds ziek en kon dus niet naar buiten om een leuke sneeuwpop te maken, of om een sneeuwballen gevecht te houden met m’n vriend, haha.

Helaas moest ik toch naar buiten omdat ik opnieuw bloed moest laten prikken. Uit de vorige bloedtest kwam niet met zekerheid naar voren of ik Pfeiffer heb of niet, dus daarom moest het nog een keer. Prikt ze scheef!!! Aah, het deed zo’n pijn en m’n arm is inmiddels helemaal blauw :(

Als troost maar een lekkere oliebol nemen. De eerste van het jaar! Zonder krenten natuurlijk!

Mama’s mooie kerstversiering!

Dit kraampje is echt zo leuk en schattig. Geef mij ook maar een grote suikerspin voor maar 50 cent, hihi!

Shoplog opnemen met m’n zusje. Het filmpje kun je hier vinden.

Ik word altijd zó blij van jullie reacties, echt dankjewel!!!

En tot slot het laatste weekend. Ik voelde me gelukkig al iets beter, want het was tijd voor pakjesavond bij m’n vriend. Dit was afgelopen weekend! We moesten allemaal lootjes trekken, een cadeautje kopen en een gedicht schrijven. M’n vriend had mij dus gewoon hé. Dat had ik echt niet verwacht, haha.

Hier gingen we gourmetten. Het was echt super lekker. Met veel vlees en en lekkere aardappeltjes! En nog veel meer natuurlijk!

En dit was het toetje! Ik zat heel erg vol, maar een klein stukje ging er nog wel in, haha. Het was heel lekker allemaal!

Uiteindelijk had ik toch nog wat meer foto’s dan dat ik dacht, want ik ben toch ruim een hele week ziek geweest.. Wel heb ik een heleboel leuke dingen gedaan toen ik niet ziek was. En toen ik ziek was, kwam m’n vriend op ziekenbezoek. Dus dat is heel lief <3

Hoe waren jouw afgelopen twee weken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke foto’s :). Robinson is echt super leuk! Ik hoop ook dat Fajah wint, zij is echt goed!
    Oei, Pfeiffer…ik hoop niet dat je het hebt. Is echt geen pretje, ik heb het ook gehad :(…heb je al uitslag gekregen?

  2. Leuk artikel! Ik heb zelf pheiffer, paar weken geleden bloedtest laten doen.. had echt verschrikkelijke keelontsteking niet normaal. Hopelijk heb jij het niet, ik wens het niemand toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!