My life in photos #8

24 dec 2012

Het is weer tijd voor een blikje in mijn leven. Ik heb de foto’s van de afgelopen twee weken weer op een rijtje gezet voor jullie. Ik heb een hoop foto’s gemaakt deze twee weken, want ik heb ontzettend veel gedaan. Enjoy!

 

De week begon goed! M’n kamer was een enorm zooitje en ik wou ook wat dingetjes verplaatsen. Daarom begon ik maandag met het opruimen van m’n kamer.

Ook m’n kledingrek en de ruimte eronder moesten nodig opgeruimd worden.

Het was weer eens verschrikkelijk koud buiten. Toch had ik een afspraak, dus dik vest aan, muts op en gaan!

Diezelfde avond was het lichtjesavond in Delft. Ik ben er samen met m’n vriend heen geweest en het was erg gezellig. De huizen waren allemaal super mooi verlicht en overal stonden fakkels!

Nog meer lichtjes!

Ook kon je allerlei gebouwen binnen gaan. Daar kon je tentoonstellingen of optredens vinden. Dit was in de mooie kerk van Delft!

Ook stond er random een ezel in de stad. Hij was echt super schattig. Ik wil later ook wel een ezel, haha.

Ook stond er een man in de stad met allemaal fakkels in z’n hand. Hier ging hij mee dansen en het zag er heel erg vet uit, want verder was het behoorlijk donker in de stad.

We waren nog steeds in de stad, het was inmiddels al middernacht. Om 12 over 12 op 12-12-12 ging de Hobbit in première. M’n vriend en ik waren natuurlijk van de partij. Hij duurde wel lang, tot kwart over drie ’s nachts! Gelukkig hoefden we niet naar school de volgende dag.

Het was 12-12-12. Buiten dat het een mooie datum was om te zien, is het ook een speciale datum. M’n vriend en ik hadden die dag namelijk anderhalf jaar een relatie!

Mooie roos gekregen van m’n lieve vriendje!

’s Ochtends – nouja eigenlijk ’s middags maakten we lekkere wafels! Het recept daarvan kun je hier vinden.

’s Avonds gingen we lekker uit eten. We wilden eerst naar een leuk restaurant gaan, maar alles zat vol. Daarom zijn we naar Breintje Beer gegaan. Ook lekker! We hebben onbeperkt spareribs gegeten. Als je student bent kun je daar namelijk voor €10,90 onbeperkt spareribs eten.

Je kon kiezen uit verschillende sauzen over de spareribs. Ik had de eerste keer soja saus en m’n vriend had pittige saus. Ook kon je kiezen of je patat, rijst of iets anders erbij wilde hebben.

Alles opgegeten! Tijd voor een tweede portie, haha.

Oppassen! Op twee hele schattige ventjes, haha!

Pfff het regende zo ontzettend hard de volgende dag, al m’n kleren waren zeiknat! Genoeg reden voor zo’n sad face…

Diezelfde avond moesten we opnieuw door de regen, maar gelukkig was het het allemaal waard. Een vriend van mij en m’n vriend was jarig en nodigde ons uit om mee te gaan wokken in Delft, bij Peking. Het was super lekker! Onbeperkt eten én drinken!

Allemaal lekker vlees. Hmmmm! Alleen die mosselen zagen er echt vies uit, haha.

Dit was zooooo lekker! Dit halen we ook altijd bij de Chinees. Het heet Koe Loe Yoek. Het zijn balletjes met vlees erin. Ik heb er hier echt veel van op.

Shoppen bij de IKEA in Delft. Hier had ik handige opbergdozen gekocht en heerlijke geurkaarsen!

Een hotdog en frisdrank halen voor €1,- bij de IKEA, we hadden toch wel een beetje honger gekregen, maar het restaurant zat echt bomvol, daarom dit als oplossing!

Hoi!

Geshopt, geshopt, geshopt!

Ik was een aantal dagen bij m’n vriend geweest, dus ik kon thuis weer lekker GTST terugkijken. Nina is zwanger, echt superspannend. Ik ben benieuwd hoe het nu gaat lopen, want ze is ook weer terug bij Noud!

Deze kaars had ik gekregen van de moeder van m’n vriend bij Sinterklaas vieren. Ik vind hem echt super leuk!

Kerstlook gemaakt! Je kunt de tutorial hier vinden.

M’n vader had dit leuke marsepeinen duimpje gehad van mijn oma en opa. Maar hij weet dat ik heeeeel erg veel houd van marsepein, dus heeft ‘ie hem aan mij gegeven. Thanks pap, vind ik leuk!

Bijkletsen met m’n lieve vriendinnetje onder het genot van een heerlijke warme choco. Ik heb nog super leuke cadeautjes van haar gekregen (die zien jullie binnenkort voorbij komen)! En hierna gingen we gezellig naar de film: Alles is familie.

Geurkaars branden van de IKEA. Ik vind het altijd zo gezellig om geurkaarsen aan te steken rond deze tijd!

Vandaag was het echt een ‘verwen-dagje’. Ik had lekker uitgeslapen en daarna een zonnebankje gepakt. Daarna vond ik dat het wel tijd was om mezelf nog meer te verwennen en was ik naar de supermarkt geweest om iets lekkers te halen voor op brood. De keus was snel gemaakt; fricandeau!

Voor het eerst een visgraatvlecht gemaakt. Ik vind ‘m aardig goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik heb aardig wat laagjes in m’n haar, dus het is nog best lastig!

Alweer de kou trotseren. Ik had een dikke jas aan, twee capuchons (want ik had ook nog een lekkere dikke trui hieronder aan), een dikke sjaal en handschoenen. Maar het was alsnog koud!!!

Undercover….

Cadeautjes inpakken voor de Kerst!

M’n eerste persbericht via de post! Echt super leuk. Het was een gouden envelop en er zat heel veel informatie in.

IK HEB UGGS! Ik wilde al heel erg lang echte Uggs en nu heb ik ze eindelijk! Ik ga nog niet verklappen welke het zijn, dat zullen jullie vanzelf nog zien. Dit kan ik in ieder geval van m’n ‘before I die‘ lijstje afstrepen.

Zoals jullie konden zien waren het twee drukke weken, want ik heb echt gigantisch veel foto’s gemaakt. Nu komen de Kerstdagen en Oud&Nieuw er weer aan, ik heb er zin in!

Waren jouw afgelopen twee weken ook zo druk?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke foto’s! Heel erg grappig dat duimpje van marsepein. Mooie visgraatvlecht ook zeg, dan heb ik toch zo’n spijt dat ik mn haren heb afgeknipt! Die muts ziet er trouwens heeeeerlijk warm uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!