My life in photos | Juli 2013 #4

29 jul 2013

Alweer het begin van een nieuwe week. Dat betekent dus weer een overzichtje in foto’s van vorige week. Zelf vind ik dit heel leuk om terug te zien, ik hoop dat jullie dat ook vinden. Deze week heb ik weer lekker gegeten en een paar dagen gewerkt.

De week begon goed! Ik bleef bij m’n lieve vriendje slapen en die ochtend aten we een heerlijke omelet. Hij was heel goed gelukt, hmm!

De laatste tijd heb ik vaak een lakje van Rimmel op van de nieuwe lijn, die met de schuine doppen. Dit is een lichtroze en hij dekt niet heel goed, maar dat vind ik juist wel iets hebben. De foto is expres onscherp omdat er binnenkort swatches komen van enkele Rimmel lakjes waaronder deze.

Ineens had ik super veel zin in broccoli prei soep. Ik liep namelijk in de Lidl en zag dat beide producten afgeprijsd waren. Hier ben ik de broccoli, prei en ui nog aan het bakken….

En hier had ik een lekker kopje soep. Dit is echt mijn favoriete soep. Sinds ik het heb ontdekt wil ik het liefst elke week deze soep wel eten haha. Klik hier voor het recept.

Die avond ging ik met mijn vader naar de ouders van Thijs toe. Hier hadden ze cake met lekker fruit en slagroom, hmmm. Ik houd echt heel erg veel van aardbeien en bramen!

Mijn lieve zusje haha. Ik vind het truitje dat ze hier aan heeft echt zooo leuk!

De dag erna gingen we naar de film toe. Er draaiden op dat moment vooral kinderfilms of films die we al hadden gezien. We besloten om naar Epic te gaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een vette film is dat zeg!

Pannenkoeken bakken. Ik maak mijne meestal extra dun en dan smeer ik er nutella overheen. Perfecte combinatie!

En als toetje Cookie Dough ijs. Dit is niet de echte hoor, maar de nepperd van de Lidl. De echte B&J vind ik net iets lekkerder, maar veel verschil is er niet. Een pot bij de Lidl kost €2,50

Filmpje uploaden. Het was echt vreselijk, er ging zoveel fout. Hij was klaar met uploaden, had ‘ie maar de helft van het filmpje geupload. Daarna zat er nog een fout in en moest hij weer opnieuw. Ik ben er echt heel lang mee bezig geweest maar hij was gelukkig toch nog online gekomen die dag. Ik vind het echt een hele leuke tag. Alleen jammer dat dat uploaden altijd zo lang duurt!

Dit had ik van een kindje van stage gekregen voor het eind van het schooljaar. Super lief! Daar heb ik dus even een paar stukjes van opgegeten. Ja echt, ik heb mezelf kunnen beheersen (!)

Ik moest afgelopen week op woensdag en zaterdag werken. Die zaterdag begon het ineens keihard te regenen. Iedereen zat binnen te wachten totdat het was gestopt en ze konden gaan golfen. Wat een @#@!# weer zeg!

Gelukkig kon ik die ochtend wel even lekker wakker worden met een lekker gezond drankje. Deze komt bij de Lidl vandaan en vult best goed. Erg lekker als ontbijt. Al helemaal als je ’s ochtends weinig door je keel kan krijgen, zoals ik. Zo krijg je dan toch wat binnen. En nog wat gezonds ook!

Toen ik die avond klaar was met werken had m’n moeder een lekker biefstukje voor me gehaald.

Met een lekkere champignon-roomsaus. Het was echt heerlijk, had ik al lang niet op. Ok, op mijn werk woensdag had ik ook biefstuk (en inktvisringen) op maar dat telt niet haha.

Yay, ik was blij want ik was best vroeg klaar. Ik had 8,5 uur gewerkt maar in de zomer kan het gemakkelijk minstens 10 uur zijn. Ik was dus lekker om 8 uur thuis!

Deze week ben ik de hele week bij mijn vriend. We kunnen dus lekker ons eigen ding doen en zelf koken. We hadden een nieuw recept uitgeprobeerd…

Couscous met kip! En het was echt heel erg lekker. Ik heb foto’s gemaakt van de stappen dus het gerecht komt binnenkort op de site. Het was echt een groot succes!

En die avond weer opnieuw naar de bioscoop. De Wolverine was al sinds donderdag uit en wij hadden hem nog niet gezien. We zijn dus gezellig met vrienden naar de bioscoop geweest en ja de film was goe-hoed!

Deze week wordt echt super leuk! Ik ben samen met Thijs en daar heb ik heel veel zin in. Ook is mijn beste vriendinnetje terug van vakantie en gaan we deze week lekker shoppen en bijkletsen.

Wat is het lekkerste dat jij afgelopen week heb gegeten?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat een leuke en lekkere foto’s allemaal! Het lekkerste wat ik gegeten heb was een cake van de Aldi haha die was heerlijk met citroen smaak <3 Ik volg je trouwens vanaf nu (: leuke site heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!