My life in photos | Juni 2014 – #5

30 jun 2014

En zo zijn we alweer aangekomen bij de laatste dag van juni. Juli wordt hopelijk helemaal top, maar eerst blik ik nog even met jullie terug op de afgelopen week. Wat heb ik afgelopen week allemaal gedaan?

De week begon met stage. Die avond moest Nederland spelen, dus een hoop kinderen waren in het oranje gekleed. Ik was zelf ook helemaal in de oranje stemming en besloot om gebruik te maken van een vrolijk oranje lettertype, en leuke oranje plaatjes!

Mijn zusje en ik hadden wat kleren gekregen van onze nicht, zij deed deze niet meer aan dus wij konden kijken of we er iets leuks tussen zagen zitten. We zagen echt onwijs veel leuke spulletjes! Enkele dagen erna droeg ik gelijk een paars jurkje uit de tas, het was namelijk zulk lekker weer.

M’n vriend had een leuke verrassing! We gingen met de auto naar de golfbaan om even af te slaan. Ik werk al vier jaar bij een golfbaan maar had dit nog nooit gedaan, haha. Super leuk om eens te doen! Dit willen we zeker vaker gaan doen.

Dit is mijn oranje outift! Ik draag gewoon een simpele spijkerbroek met een leuk, vrolijk oranje topje erop. Deze heeft mijn moeder voor me gekocht en ik vind ‘m echt heel leuk!

Ik keek een aflevering van The Bachelorette terug. Leuk programma! Ik word alleen altijd zo benieuwd naar de uitslag, dat ik allemaal spoilers op ga zoeken en vervolgens de uitslag al weet, haha. Dat is wat minder!

Eindelijk bekeek ik Malificent in de bioscoop. Ik wilde ‘m al een tijdje zien, maar had er gewoon geen tijd voor om naar de bioscoop te gaan. Ik vond ’t uiteindelijk echt een hele leuke film!

Dit kreeg ik binnen in mijn e-mail en bestelde ik gelijk! Ik vond ’t een mooie aanbieding. Ik koop normaal gesproken de Cosmopolitan ook in de winkel. Nu krijg ik er zes voor €25,- en ook nog eens een verassing ter waarde van €200,- ik ben benieuwd of ’t wat is. Zodra ik hem binnen heb, zal ik er wel wat over schrijven!

Ik had mijn bril op! Normaal gesproken heb ik altijd mijn lenzen in, ik had m’n bril dus ook al een hele tijd niet op gehad. Soms heb ik last van mijn ogen of ben ik gewoon een beetje moe, dan is m’n bril wel echt een uitkomst.

Vervolgens deed ik even wat boodschappen voor mijn moeder. Ik nam ook gelijk wat lekkere dingen voor mezelf mee, om wat leuke dingen mee te maken. Zo nam ik bagels mee bij de Lidl! Ze hebben daar nu Amerikaanse weken en verkopen onwijs leuke spulletjes – aanrader!

Tsja, wat can I say? Ik denk dat voor elke beautyblogger wel herkenbaar is, haha.

Samen met mijn moeder pakte ik een zonnebankje. Tijdens alle wedstrijden van het WK is het maar €5,- voor twintig minuten. Daar moesten we even gebruik van maken. Was een hele poos niet geweest, echt al vier maanden niet! Was wel weer even lekker.

Ik probeer wat vooruit te schrijven maar het wil de laatste tijd niet echt lukken. De posts komen niet stipt om 6 uur online, soms schrijf ik ze nog op de ochtend zelf. Ik ben gewoon zo moe de laatste tijd, weet niet waar ’t aan ligt. Deze week wil ik echt proberen om goed vooruit te plannen.

Een tripje naar de Makro! Vorig jaar hebben we op Koningsdag gestaan met frisdrank en eten, dus we deden alvast wat marktonderzoek haha. Naar prijzen, acties, data en dergelijke. Ook kocht mijn vriend een pak! Hij heeft altijd moeite met het vinden van een geschikt pak, maar deze van de Makro sloot zo goed aan. Staat ‘m echt onwijs goed.

We keken de wedstrijd Nederland-Mexico in de bioscoop! Eerst was het sfeertje wat minder omdat Nederland niet zo goed bezig was, maar daarna zat de sfeer erg goed in. Was gezellig én wat goed gedaan van Nederland. We zijn weer een ronde verder hoor. Ik weet zeker dat we het WK gaan winnen nog ook!

Ik zat er in ieder geval helemaal klaar voor. Oranje lipstick, check – oranje truitje, check – oranje fluitje, check! Ik ben in ieder geval echt een fervent supporter hoor, kan er helemaal in opgaan, haha.

Pas jij je kleding/make-up er ook op aan als Oranje speelt

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. De eerste keer had ik een oranje shirtje aan, maar die is al heel oud en ik ben bang dat hij niet flatterend is enzo, dus de keer erna had ik oranje nagels en oranje in mijn ooglook. En gister had ik oranje in mijn ooglook en een zelfgemaakt oranje loombandje. Dus toch wel elke keer wat anders. Heel leuk.

  En je bril staat je heel leuk! Moet je vaker doen, heel gaaf met die mooie Winged Eyeliner.

 2. Veel oranje, jeeej! Ze hebben het top gedaan. Heb echt maar het laatste half uur gekeken maar het belangrijkste heb ik gezien :D The Bachelorette vind ik super leuk, is er weer een nieuwe op tv?! Ik kan het alleen zo moeilijk volgen altijd want ik mis altijd de helft van de afleveringen :(

 3. Leuk overzichtje, zo!
  Die Cosmopolitan aanbieding is geweldig.
  Ik heb ook al een behoorlijke tijd niet onder de zonnebank gelegen.
  Mag toch best weer tijd worden.
  Wat een leuke actie voor 5 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!