My life in photos | Oktober #2

14 okt 2013

Afgelopen week was een week vol regen. Ik had weer twee dagen stage – wat er binnenkort vier worden! Ook was ik twee dagen op de Hogeschool te vinden. Deze week heb ik dan ook maar eindelijk Netflix uitgeprobeerd. En ik moet zeggen, het bevalt me goed!

Deze week begon met het uitzoeken van een laptop. Ik heb al een computer maar deze valt steeds vaker uit. Ook vind ik het gewoon fijn om een laptop te hebben. Zo kan ik bij Thijs ook werken. Ideaal!

Het was weer tijd om de gel lak van mijn nagels af te halen. Zoals jullie vorige week al konden lezen ben ik erg tevreden over deze set van SensatioNail. Dit keer heb ik het geprobeerd met een laagje gel en vervolgens een lakje van OPI. Ben benieuwd hoe lang dit goed blijft zitten.

Op de één of andere manier heeft mijn telefoon echt moeite met scherpstellen als ik foto’s van mijn nagels probeer te maken. Maar dit vind ik zo’n prachtig lakje. Hier draag ik OPI Alcatraz Rocks! op mijn nagels. Dit is een mooie liquid sand lak uit de najaarscollectie.

Ik houd NIET van regen!

Deze week moest ik twee dagen naar school. Elke keer voor maar anderhalf uur, dat is echt heel vervelend. Vooral als het lessen zijn van kwart voor 3 tot kwart over 4, zo midden op de dag. Gelukkig woon ik niet zo ver weg van school.

My Kitchen Rules is weer op de televisie. Een tijdje terug had ik daar al een artikel over geschreven, toen het eerste seizoen op tv was. Ik vind dit zo’n gaaf kook programma. Weer eens wat anders dan de normale kook proramma’s.

Laatst ontdekte ik ‘Foodscapes’ die ik natuurlijk gelijk met jullie heb gedeeld. Vooral deze foto vond ik erg intrigerend. Een zee van zalm, ontzettend mooi gemaakt.

Sinds een lange tijd heb ik weer eens een visgraatvlecht bij mezelf gemaakt. Ik vind het altijd erg leuk staan maar het kost gewoon zoveel tijd, daarom doe ik dat te weinig. Ik heb trouwens geen kleur lenzen in hier ofzo. Ik denk dat het komt door de kleur van het shirt en de lichtinval, haha.

Het lieve parkietje van m’n vriend.

Zoals ik al zei, heb ik ook Netflix ontdekt. Ik heb nu een aantal dagen een abonnement en heb al veel films gekeken. Nu ben ik ook begonnen aan een serie: Orange Is The New Black. Ik moest er eventjes inkomen maar nu ik een paar afleveringen heb gezien vind ik het wel leuk. Ik kan niet stoppen met kijken!

Heb jij ook een abonnement op Netflix? En welke series/films kijk jij zoal?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!