Nail Challenge – Day 6

13 jul 2012

De laatste gemakkelijke dag van de Nail Challenge! Nouja, gemakkelijk… Ik vond ’t al moeilijk genoeg om de mooiste kleurtjes binnen elk thema voor jullie uit te zoeken. Vandaag is het thema ‘violet’ ofwel lila. Het uitzoeken van dit kleurtje vond ik niet zo moeilijk….

 
 
 
Waarom ik het uitzoeken van deze kleur niet moeilijk vond? Ik heb niet zoveel lila kleurtjes in mijn stash. Wel paars, maar dat is gelijk een stuk donkerder. Dit is het enige lila kleurtje dat ik in mijn stash heb. Waarom? Ik weet het niet, want nu ik deze kleur zo op mijn nagels zie; ik vind hem prachtig!

Dit is het enigste lakje van OPI dat ik bezit en daarmee gelijk het duurste lakje. Deze kleur komt uit de Shrek collectie en heet: Rumple’s Wiggin’.
Ik vind het een hele fijne nagellak, ik heb hem dan ook al ontelbaar keer gebruikt.

Binnenkort moet ik toch maar nog een nagellak van OPI erbij halen, want ik vind ‘m zo lekker lakken. Buiten dat blijft hij ook nog eens ontzettend lang zitten. Deze nagellak dekte niet binnen 1 laag, maar dat is bij veel nagellak niet het geval. Na twee dunne laagjes dekte hij perfect. Best bijzonder, want het is een licht lakje. Normaal moet ik met zo’n lichte nagellak altijd drie lagen aanbrengen.

Wat vind jij van OPI? Heb jij nagellak van OPI in je stash?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. De Shrek collectie vond ik echt amazing, heb zelf Who The Shrek Are You, echt vloeibare shrek. ;’) Dit is ook een prachtige kleur, hij dekt ook echt heel amazing! Hij is inderdaad licht, fijn dat hij binnen twee laagjes, stunning is. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!