NAILS | Max Factor – “Pandora Ruby”

19 feb 2015

Na het Max Factor lakje van vorige week is het tijd voor een nieuw kleurtje! Deze kleur heb ik niet zelf uitgezocht, deze zat in een goodiebag die ik bij de aanschaf van twee Max Factor producten te koop kreeg. Wel is dit echt een kleur die ik zelf uitgezocht zou kunnen hebben!

De kleur vind ik prachtig! Ik ben gek op allerlei kleuren nagellak, licht of donker. Toch grijp ik vaak het meest naar de rood/roze tinten. De lak dekt in principe in één laagje, maar ik bracht twee laagjes aan. Daardoor wordt de kleur wel iets donkerder, dus het is maar net wat je zelf mooi vind. Deze kleur heet ‘Pandora Ruby’.

Het formaat is goed. Niet te groot, maar ik krijg een flesje nagellak toch nooit leeg. Ook het kwastje lakt fijn. Het kwastje is niet te dun én niet te breed. Ik heb namelijk niet zulke grote nagels, dus vandaar dat dit kwastje eigenlijk perfect is.

De nagellak ziet er op de nagels wat donkerder uit dan in ’t flesje. Zelf stoort mij dat niet echt. Als je één laagje aanbrengt, dan is de kleur wel wat lichter. Zelf vond ik hem toen nét niet dekkend genoeg. Het kon ermee door, maar ik heb het liefst twee laagjes, dan blijft het ook net wat beter zitten.

Qua houdbaarheid is de lak ook goed. Het kleurtje blijft lang zitten en pas na zo’n 3 dagen zijn de eerste kleine chips zichtbaar. Hier had ik echter geen topcoat over gedaan, dus met topcoat blijft het waarschijnlijk nog wel langer zitten.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!