NAILS | MUA Nail Polish

30 apr 2014

Ik houd ervan om mijn nagellak collectie uit te breiden met nieuwe en speciale producten. Ik moest en zou dus ook wat lakjes proberen van het merk MUA. Omdat ik niet goed wist hoe de kwaliteit zou zijn, kocht ik er twee om mee te beginnen.

Dit zijn de nagellak tinten die ik het mooist vind op dit moment. Dan heb ik het over de roze en paarse tinten! Qua uiterlijk doen deze lakjes mij erg denken aan de nagellak van Essie, alleen is het flesje dan een stuk kleiner. Ter vergelijking: in een Essie lakje zit 13,5ml en in een MUA lakje 6,2 ml. Al zijn deze laatste dan natuurlijk wel in verhouding een stuk goedkoper.

MUA Nail Polish – Ameretto Crush


In het zonlicht


Met flitser

Ik vind dit zo’n schattige kleur! Het is geen standaard kleur, hij neigt wat naar het oudroze toe. Het enige nadeel is dat hij wat streperig lakt, ik denk zelf dat dit door het kwastje komt. Het kwastje is redelijk dun waardoor ik meerdere malen nagellak uit het potje moet halen om aan te brengen op mijn nagel. Kijk dus goed uit voor strepen! De beste oplossing is om zoveel mogelijk op het kwastje te krijgen en amper af te strijken aan het potje zelf. Zo krijg je het mooiste resultaat. Van een afstandje vallen deze onregelmatigheden niet heel erg op, dus dat scheelt. Verder vind ik dit een hele gave kleur.

MUA Nail Polish – Plum Noir


In het zonlicht


Met flitser

Deze kleur vind ik echt heel gaaf en stoer. Van lila kleuren op mijn nagels houd ik niet zo, maar donkere paarse kleuren vind ik dan wel weer heel erg mooi. Deze nagellak gecombineerd met de paarse lipstick van MUA geeft een hele edgy look. Ik raad je wel aan om hier een basecoat onder aan te brengen. Het is namelijk een best donkere kleur en je wilt niet dat die doordringt tot in je nagels en ze beschadigd. Deze kleur zorgt een klein beetje voor wat vlekken. Als je dunne laagjes aanbrengt dan valt dit uiteindelijk redelijk mee! Ik heb wel andere swatches gezien waarbij het effect erg vlekkerig was, dus ik denk dat het er ook ligt aan de manier hoe je het aanbrengt.

Mijn conclusie: het zijn prima lakjes voor de prijs. Het is eventjes oefenen met het kwastje want deze is redelijk dun en kan onregelmatig lakken. Zodra je dat een beetje in de hand hebt, is er prima mee te werken. Al met al ben ik dus erg positief over deze lakjes, alleen zou ik graag een wat breder kwastje zien.

MUA nagellak is te verkrijgen voor €2,49 per flesje.

Heb jij al ervaring met nagellak van MUA? Zo ja, wat vind jij van de kleurtjes en kwaliteit?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. De donkere kleur spreek mij heel erg aan….het heeft een bepaalde allure (ondanks dat het toch wel een opvallende kleur is) waar ik best wel erg van houd..Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!