NOTD – Welcome to Rosywood

25 nov 2012

Ik heb echt enorm veel nagellak van Catrice. Daarom vandaag weer een NOTD van een Catrice lakje. Deze kleur nagellak vind ik echt perfect voor deze tijd van het jaar, past helemaal bij de herfst!

Eigenlijk heb ik dit kleurtje nog niet zo vaak op gehad. Ik heb hem toch al weer een tijdje in huis en vandaag wil ik hem graag aan jullie laten zien. Want toen ik mijn nagels lakte, zag ik weer hoe ontzettend mooi deze kleur is!

De structuur van de nagellak is erg fijn – maar ik ben ook niet anders gewend van Catrice. Deze kleur dekt eigenlijk al goed in één laagje. Zelf breng ik altijd twee laagjes aan voor een nog mooier effect. Op deze foto heb ik dus ook twee laagjes op. Het kwastje is erg fijn en verdeelt de nagellak gelijkmatig over de nagels. De kleur vind ik echt fantastisch, vooral voor dit seizoen. Love it!

Komende week komt er nog een post online wat betreft nagellak, dan zul je het resultaat zien van de vijftiende dag van de Nail Challenge!

Heb jij dit leuke kleurtje ook al in je bezit?

Enjoy your weekend!

Liefs,
Joyce.

Psssstt: Vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie? Je kan 20 euro winnen te besteden bij Groupon! Vandaag is de laatste dag dat je nog mee kunt doen! 

Reacties

    • Ja, deze foto is ’s avonds gemaakt met flits! Dus kan inderdaad aan de belichting liggen. Mijn vriend vind zulke kleurtjes ook heel mooi, net als roze en rood, maar daar blijft ’t dan ook bij haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!