On it’s way #3

7 aug 2014

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een soortgelijk artikel plaatste. Ik ben echter héél enthousiast over de kleding die ik heb besteld. Ik kan niet wachten tot ik ze binnen heb, ik wil ze gewoon nu al laten zien… Vandaar deze on it’s way!

Alle kleding heb ik online besteld bij Costes. De laatste tijd zag ik namelijk een hoop leuks voorbij komen over deze winkel. Voorheen kende ik de winkel nog niet, maar het zijn boetiekjes met zo’n vijftien vestigingen door heel Nederland. Niet zo veel dus! Alle kleren die ik heb gekocht, komen uit de sale. Ik vond het een leuk artikel om te maken, ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen!

Turquoise dress

Dit jurkje trok gelijk mijn aandacht! Hoe ik te werk ben gegaan? Alle sale items die mij leuk leken, had ik opgeslagen als favoriet. Dit waren er zo’n twintig. Hieruit ben ik vervolgens gaan selecteren. Zat m’n maat er nog bij? Vond ik ’t wel echt leuk!? Nou dit jurkje vond ik onwijs gaaf! Er waren wel meerdere leuke jurkjes, in totaal zag ik vier leuke jurkjes waarvan er nog drie in mijn maat waren. Maar ik moest van mezelf kiezen, één jurkje – niet meer! Ik vond deze turquoise kleur heel erg gaaf en ik houd van dit model. Dit model staat gewoon (bijna) iedereen awesome!

Contrast Legging

De volgende items zijn allemaal broeken! Ik heb weinig fijne broeken dus ik moest er echt weer even wat in slaan. Ik hoop ook dat ze allemaal goed sturen en dat ik ze niet terug hoef te sturen. Qua leggings heb ik alleen saaie zwarte. Toen ik deze legging zag met het leuke accent was ik gelijk verkocht! Leuk om een langer shirt op te dragen die net over je kont valt. Ik denk namelijk dat de legging ook wel redelijk dik is. Het zwarte kleedt natuurlijk ook mooi af!

Oil Dye Short

Ik heb al enkele shortjes in mijn bezit maar die zijn allemaal strak. Eén in spijkermodel, één lichtroze en één zwart-wit gestreepte. Dit model leek mij zo lekker zitten. Het lijkt een beetje op een trainingsbroekje maar dan wat meer draagbaar. Ik zie mezelf hier al helemaal in lopen op vakantie. Ideaal om aan te doen naar het strand of een dagje weg. Ik hoop dat dit broekje mij in het echt ook zo goed bevalt en dat het model goed zit. Hij was er overigens ook nog in andere kleuren, maar dit vond ik de meest neutrale kleur!

Army Pants

Deze broek was maar tien euro! Ik vind dat echt geen geld voor zo’n leuke broek. Meestal draag ik skinny jeans, maar dit vind ik ook wel eens leuk voor de afwisseling. Kan overigens ook heel vrouwelijk en tegelijkertijd stoer zijn. Een strak wit of zwart shirtje erboven, hakken eronder – ik heb het al helemaal in m’n hoofd. Deze was er ook in een zand kleur, maar deze vond ik toch net wat stoerder in de leger groene kleur. Op de foto’s vind ik de broek er erg mooi uit zien met veel mooie details!

Basic Skinny

Spijkerbroeken… Ik denk dat dit voor vrijwel ieder meisje wel een drama is. Zie maar eens de perfecte spijkerbroek te vinden! Ik heb nog steeds niet de juiste pasmaat gevonden en heb op dit moment ook geen enkele goede spijkerbroek. Wel een donkere, maar je wilt ook niet altijd een donkere spijkerbroek aan (al helemaal niet in de zomer!) Ik heb dus al mijn hoop gevestigd op deze spijkerbroek. Ik hoop dat het model een beetje goed zit en dat de maat goed is. Mijn maat zat er tussen, dus die heb ik gewoon besteld, maar het is altijd nog de vraag of hij niet véél te skinny en strak is. We gaan ’t zien! Ik kan het altijd gratis terugsturen als het niets is.

De meeste prijzen van items bij Costes vind ik aan de hoge kant. In de sale is het echter prima te betalen! Voor het jurkje en de spijkerbroek betaalde ik € 25,- en voor alle overige producten heb ik zo rond de € 10,- uitgegeven. Retourneren is overigens gratis – wel zo fijn als je kleding via internet besteld! Zodra ik de bestelling op heb gehaald in de winkel, ga ik er natuurlijk gelijk foto’s van maken. Dit maal doe ik denk weer eens een shoplog in foto-vorm. Tenzij jullie liever een shoplog in een filmpje willen zien, your choice!

Wat vind jij van de items die ik besteld heb? Heb jij weleens iets bij Costes gekocht of kende jij deze winkel ook nog niet?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!