PHOTODAY | 26 februari 2015

27 feb 2015

Heerlijk zo’n weekje vakantie. Helaas is ‘ie alweer bijna voorbij. Ik heb veel dingen gedaan, maar gisteren was een heerlijk relaxed dagje. Gisteren heb ik foto’s gemaakt en die deel ik in dit artikel met je.

Eigenlijk wilde ik al rond acht uur opstaan, maar ik had niet zo lekker geslapen. Om een uur of negen werd ik wakker. In bed bekeek ik nog even mijn site en social media. Rond een uur of half tien ging ik eruit. Eigenlijk ook prima voor in de vakantie.

Mijn ontbijtje, drie Matze crackers met sandwichspread. Hierbij dronk ik een glas water.

Kookvideo’s bekijken, ik had namelijk zin om wat te bakken. Dit wil ik ook eens gaan maken, zelfgemaakte Ferrero Rocher. Dit is overigens OhMyFoodness, één van mijn favoriete foodblogs!

Geen leuk klusje, maar moet helaas ook gebeuren. Ik stel het altijd uit, waardoor ik in één keer heel veel moet strijken. Toch werkt dit voor mij het beste. Liever in één keer heel veel dan telkens een beetje.

Look of the day! Gewoon lekker simpel, zoals vrijwel elke dag. M’n eyeliner was goed gelukt, toch altijd even een ‘blij momentje’ haha.

Samen met m’n moeder en zusje het hele huis schoongemaakt!

Daarna even een stukje rijden. Nadat ik een veel te hoge en geheel onterechte boete kreeg, durfde ik een tijdje niet meer te rijden. Ik wil het echter wel bij blijven houden, dus ik moet af en toe wel weer in de auto stappen.

’s Middags maakte ik spaghetti Carbonara, lekker!

Ik lunch overigens niet altijd zo luxe hoor, haha. Maar de Parmezaanse kaas was al lang open en bijna niet meer goed. Ook maakte ik gelijk wat extra saus voor in de vriezer.

Na de lunch ging ik weer achter de computer zitten. Ik werkte wat aan mijn site, bekeek andere blogs en stuurde een aantal mails. Alleen al voor m’n website krijg ik wel zo’n 20 mail per dag. Een groot deel gewoon persberichten, maar ook andere mails. Best lastig te combineren zo met stage! Nu in de vakantie had ik er alle tijd voor om ze eindelijk eens te beantwoorden.

Gaat lekker zo, alweer een groot deel van mijn planning gedaan.

In de middag wisselde ik mijn neutrale look in voor heftige rode lippen. Ik gebruikte een matte lipstick van Rimmel.

Deze bakmix moest ook op. Zonde als we ‘m dadelijk niet meer zouden kunnen gebruiken, toch?

Dat ziet er mooi uit! Alleen nog de frosting erop en dan is ‘ie klaar. Lekkerrrr!

Gelijk door met het avondeten, ik bakte wat kip. Gemarineerd in onder andere sojasaus. Voor een extra lekkere touch voegde ik nog wat sesamzaadjes toe.

Uiteindelijk werden het noedels. Met overheerlijke kip en een hoop groente!

Die avond namen we als toetje natuurlijk een heerlijk stukje carrot cake. Hij was goed gelukt. Maar ik ben sowieso erg enthousiast over deze mix. Je zou ‘m zelfs zonder wortel kunnen bereiden, dan wordt het een lekker kruidige cake.

Ik keek “Boer Zoekt Vrouw” terug. Balen, ik dacht dat ze in deze aflevering al zouden gaan kiezen. Helaas niet, nog een paar dagen wachten dus!

We gaan gewoon lekker door met series kijken. Ook keek ik “Wie is de Mol?” – wat een aflevering zeg. Ik vond het zó zielig toen Chris eruit moest, ik vond ’t echt niet leuk! Ik ben er nog steeds niet uit wie de mol nu is. Het zou echt geniaal zijn als het Marlijn is omdat ze allebei op Margriet zitten.

Ik lakte mijn nagels in een neutrale kleur!

En ik haalde mijn make-up eraf en ging daarna lekker slapen.

Heb jij ook vakantie?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!