Primark Nail Beads

10 jul 2013

Afgelopen week ben ik voor het eerst bij de Primark geweest. Ik heb een aantal leuke dingetjes geshopt waaronder deze leuke set voor je nagels. Ik vond de kleurtjes enorm vrolijk vandaar dat ik dit setje mee heb genomen naar huis. Is het wat of niet?

Zo ziet de verpakking van het setje eruit. Strak en simpel, daar houd ik van. Ze hadden deze set trouwens ook nog in andere kleuren maar deze sprak mij het meest aan. Verder had ik nog nooit zoiets als ‘caviar nails’ geprobeerd. Maar voor deze prijs en de leuke kleurtjes kon ik dit setje natuurlijk niet laten liggen.

De achterkant van het doosje waar de uitleg op staat. Het is eigenlijk heel erg simpel. Je lakt je nagels en dit laat je drogen. Vervolgens lak je ze opnieuw en breng je de bolletjes aan wanneer de nagels nog nat zijn. Dit druk je voorzichtig in je nagels en laat je dan drogen.

Ik begon met goede moed te lakken, maar helaas zag ik al snel dat de lak voor geen meter dekte. Nu vind ik het niet zo erg om meerdere laagjes aan te brengen, maar vier (!) laagjes vind ik toch wel erg veel. Op deze foto had ik mijn nagels voorzien van één laagje.

Zodra je nagellak enigszins dekkend is, eindig je met een laatste laag. Deze laag moet nog nat zijn als we de bolletjes erover doen. Zelf heb ik gekozen voor één accentnagel omdat ik het anders al snel too much vind worden. De bolletjes bleven erg goed aan de nagellak plakken als je ze eenmaal aandrukte.

Zorg ervoor dat je de overgebleven bolletjes opvangt in een bakje of op een papiertje. Zo kun je met behulp van het kleine trechtertje de bolletjes weer gemakkelijk terug gieten in het potje. Zo verspil je geen product en heb je een stuk minder rotzooi.

En dan tot slot het resultaat van de nagellak en de pearl beads. Ik vind de kleur nagellak echt ongelooflijk gaaf. Het is een opvallende, felle koraal-rode kleur. In de zon valt hij erg op. Hij zal ook enorm mooi staan als ik wat bruiner ben in de zomer. Dat hij dus niet goed dekt neem ik voor lief want de kleur is fantastisch.

Dan eigenlijk waar het mij om gaat – de bolletjes. Ik vind dat ze redelijk goed blijven zitten. Je moet ze echt even goed aandrukken en laten drogen. Wel merk ik dat ze op de een of andere manier van de tip van mijn nagel verdwijnen. Daar blijven ze gewoon niet goed zitten. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.

Deze set kost €3,50 bij de Primark.

Voor deze prijs vind ik het een enorm leuke set en zou ik hem zeker aanraden. Zolang je er niet van uit gaat dat de bolletjes minimaal 3 dagen prima op je nagels blijven zitten is dit een prima set. De kleuren vind ik ook erg leuk, ze doen me denken aan snoepjes!

Wat vind jij van dit setje van de Primark?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Inderdaad echt zonde! Het ziet er zo leuk uit, maar gaat er toch best snel af. Ik heb nu één dag gewerkt en de bovenkant is er nu helemaal afgesleten helaas.

  1. Pingback: BeautyChef — My life in photos | Juli 2013 #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!