Review: Chanel Rouge Coco Lipstick – Liaison

12 dec 2013

Lipstick is een product dat ik zowat elke dag draag. Vandaar dat ik het wel tijd vond om te investeren in een high-end lipstick. Het was een moeilijke keus maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een lipstick van Chanel. Niet zomaar één, maar een prachtige alledaagse kleur!

Vandaag heb ik een review klaar staan van een Chanel lipstick genaamd Liaison. Kijk vooral verder voor een hoop foto’s en een uitgebreide review over dit prachtige product.

Ik vind het er altijd erg chique uit zien als de lipstick ook nog eens verpakt zit in een extra doosje. Dat geeft toch een soort ‘luxe gevoel’. Dit soort strakke verpakkingen spreken mij altijd erg aan.

Ook de verpakking van de lipstick zelf vind ik er erg strak uitzien. Heel klassiek. Nu moet ik wel zeggen dat niets de verpakkingen van MAC overtreft, maar dit is zeker een goede tweede. De combinatie van de zwarte en gouden kleur vind ik er chique uit zien.


Swatch van de lipstick op mijn hand


Swatch van de lipstick op mijn lippen

De lipstick van wat dichterbij. Zo kun je het prachtige omhulsel en de kleur nog wat beter zien. Zoals je waarschijnlijk al merkt, kon ik niet stoppen met het nemen van foto’s van dit prachtige product. Je kunt nu ook beter de merknaam zien die in de lipstick staat gedrukt, erg mooi. Laten we overgaan naar de swatches.

Toen ik een lipstick uitzocht, had ik één doel voor ogen. Ik wilde graag een lipstick die ik elke dag kon gebruiken. Je betaalt er toch best veel geld voor, dus dan is het zonde als ik hem in verband met stage niet veel op zou kunnen. Met deze kleur is dat geen enkel probleem.

Het is een lieflijke, koraalkleurige, zachtroze kleur. Als je goed kijkt, zie je er ook wat kleine glitters in zitten. Op de lippen zie je dit maar een klein beetje terug, dat vind ik wel fijn. Ik houd niet van teveel glitters op mijn lippen. Qua substantie is de lipstick erg hydraterend. Als ik de lipstick aanbreng, glijdt hij over mijn lippen heen, dat voelt erg fijn aan.

Nog even een full-face foto met de lipstick. Nu draag ik de lipstick in combinatie met een rustige ooglook, zodat de lipstick extra goed tot zijn recht komt. Deze lipstick is ook perfect te combineren met een wat heftigere ooglook. De houdbaarheid van de lipstick is ook prima, hij overleeft een hapje of drankje prima.

Zoals jullie waarschijnlijk wel merken, ben ik erg enthousiast over deze lipstick. Het enige minpuntje is de prijs. Ik heb deze lipstick gekocht met 40% korting, maar betaal je de volle prijs, dan kost deze lipstick €31,- per stuk.

Minpunten
– De prijs: je krijgt waar voor je geld, maar de lipstick is wel aan de dure kant

Pluspunten
– Prachtige verpakking en uitstraling
– Alledaagse kleur
– Prima pigmentatie
– Romige substantie
– De houdbaarheid van de lipstick is goed

Heb jij jezelf weleens verwend met een high-end product? Zo ja, welk product?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wauw mooie kleur, staat je goed! Ik heb zelf niks high-ends, zelfs nog niks van mac. Eerlijk gezegd draag ik ook eigenlijk nooit lippenstift.

    Liefs,

    Eline

  2. Pingback: BeautyChef | Filmpje: Shoplog – ONLY, ICI Paris XL, Dolcis & meer

  3. Pingback: BeautyChef | Mijn favoriete lipsticks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!