Review: essence Cinderella – eyeshadow palette

9 mei 2015

Toen ik de nieuwe producten van de essence Cinderella collectie zag liggen, wist ik al dat de highlighter mee naar huis ging. Over dit eyeshadow palette twijfelde ik nog, op het eerste gezicht leek ‘ie niet zo bijzonder. Toch nam ik hem mee om te reviewen.

Ik twijfelde eerst over dit palette omdat de kleuren er voor mij niet echt uit sprongen. Toen ik wat beter keek, zag ik toch wel enkele kleuren waar ik wat mee kon. Voornamelijk de laatste kleurtjes spraken me wel aan.

Het leuke aan dit palette is dat het erg divers is. Als ik hier zo naar kijk, kan ik zo al een hoop verschillende looks bedenken. Dat komt door de diversiteit aan kleuren. Ook valt mij gelijk op dat de kleuren niet matte zijn, ze hebben allemaal een (kleine) shimmer.

Het palette ziet er prima uit. Ik moet wel zeggen dat het palette me niet erg stevig lijkt, maar dat kun je ook niet verwachten voor die prijs. Ik zie dit ook niet als een palette om mee te nemen, er zitten niet echt basiskleuren in die ik zou gebruiken als ik een dagje weg zou gaan. Als je hem netjes opbergt, zou hij dus niet kapot moeten gaan.


Swatches zonder flits


Swatches met flits

Toen ik begon met swatchen was ik teleurgesteld. Ik was ervan overtuigd dat dit een negatieve review zou gaan worden. Totdat ik de laatste drie kleuren swatchte. De pigmentatie van die kleuren is namelijk wel goed! Hier kan ik echt wat mee. Op de laatste foto met flits zie je dat de kleuren veel shimmer bevatten.

Dit is de look die ik met het het palette heb gemaakt. Ik gebruikte hiervoor de eerste kleur als highlighter. Vervolgens gebruikte ik de twee blauwe kleuren, oftewel de vierde en vijfde kleur. De kleuren zijn intens en gemakkelijk op te bouwen. Ik ben onder de indruk!

Kortom, ik vind het een erg leuk palette. Geen kleuren voor alledaags gebruik, er zitten namelijk alleen maar kleuren in met shimmer. Ik vind het thema van Cinderella ‘Disney’ erg leuk bedacht. Mocht je graag experimenteren met blauwe oogschaduw en houd je van wat glitter, dan is dit palette zeker iets voor jou. Voor de prijs hoef je hem in ieder geval niet te laten liggen.

Het Disney Cinderella eyeshadow palette is een limited edition en is op dit moment nog te koop voor € 3,89

Wat vind jij van dit palette? Heb jij nog iets gekocht van deze limited edition?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!