Shoplog Action – 27 april

29 apr 2012

Ik ben vrijdag lekker naar de Action geweest! Ik mocht iets eerder weg van m’n stage omdat er eigenlijk niets meer te doen was voor mij. De Action zit vlakbij m’n stageschool, dus daar ben ik even heen gegaan. Kijken jullie mee naar m’n aankoopjes?


 
Ik was echt al een hele tijd niet naar de Action geweest, dus ik vond ’t wel weer eens tijd worden. Lekker op je gemakje rondkijken en alles wat je leuk vindt in je winkelmandje gooien – het is toch lekker goedkoop!

Uiteindelijk heb ik de volgende spulletjes gekocht. Een aantal beauty dingen, maar ook voedsel of kookgerei. Dat is altijd zo moeilijk te weerstaan, haha. Vooral die rolo’s, daar ben ik echt zo verslaafd aan. Altijd als ik naar de Action ga neem ik standaard Rolo’s mee!
Ik heb nog een aantal foto’s gemaakt van de producten die ik heb gekocht, dus laten we snel verder kijken!

Allereerst de deodorant. Ik had een deodorant nodig en alle deo’s van 8×4 waren maar iets duurder dan €1,-. Dat vond ik wel een goede deal! M’n vriend had deze deodorant al eens gekocht voor mij om bij hem neer te zetten. Ik vond die zo lekker ruiken dat ik dezelfde heb gekocht, namelijk: Lemon Rush. Hij ruikt lekker fris, niet te zwaar en blijft lang zitten. Ik ben er erg blij mee!

Dan de bodyscrub. Ik had hier al zoveel goede verhalen over gehoord, ik moest hem gewoon meenemen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de lavendel versie, hij was er ook in de geur ‘magnolia’ maar deze leek mij lekkerder. Ik hoop niet dat deze scrub te ruw is voor mijn huid, maar ik zal het vanzelf zien als ik hem ga testen. Voor het geld hoefde ik het in ieder geval niet te laten!

Tot slot de koptelefoon. Do i need to say more? Deze koptelefoon is toch gewoon superawesomecoolgeweldig? Alleen al die kleur! Maaaar, er is een hele grote maar… Hij doet het niet goed! Er komt maar aan één kant geluid uit. Deze gaat dus helaas terug, ik ga hem proberen te ruilen!

Rolo’s omdat ze gewoon hartstikke lekker zijn. Dit is echt mijn favoriete chocolade. Ik kan binnen 10 minuten zo’n heel rolletje opeten.
Heel erg, ik weet het. Maar ik hou ervan.

Bij de ingang liep ik al gelijk tegen deze cupcake mix aan. Hij was er in chocoladesmaak, frambozensmaak of vanillesmaak. De chocoladesmaak vond ik er het lekkerst uitzien, dus die heb ik meegenomen! Ik vind het wel leuk om cupcakes te maken en wie weet komen er wel hele lekkere cupcakes uit dit pak! Ik hou jullie op de hoogte!

Dan tot slot de ‘silicone mould’. Dit zijn silicone vormpjes voor chocolade. Het is de bedoeling dat je hier gesmolten chocolade in doet. Vervolgens zet je het dan (lang) in de koelkast en dan heb je lekkere chocolaatjes (in hartjesvorm!). Ik wilde al heel lang zoiets hebben en ik ga dit dan ook snel uitproberen. Als ze goed gelukt zijn en als ik eenmaal weet hoelang ze in de koelkast moeten en dergelijke, dan plaats ik er een update over!

Prijzen
• Deodorant                  €1,22
• Zeezout scrub           €1,39
• Koptelefoon               €3,79
• Rolo’s                            €0,99
• Cupcake kit                 €1,29
• Silicone vormpjes    €0,99

Kom jij vaak bij de Action? En wat voor spulletjes haal jij daar dan altijd?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik ben gek op de Action! Die hartjesvormpjes vind ik erg leuk! Jammer dat je koptelefoon het niet doet, anders was het wel de ideale aankoop geweest, zo’n leuke koptelefoon voor zo’n zacht prijsje :)

    • De cupcakes zitten nu in de oven, haha! En die scrub moet ik nog uit gaan proberen. Was ik al een beetje bang voor dat ‘ie wat te ruw zou zijn :( maar hopelijk valt ’t mee!

  2. Ik had die scrub ook een tijd geleden bij de Action gekocht, alleen voor mij was die echt veelste ruw! En het zout deed ook echt pijn, omdat ik toch wel wat plekjes op mijn lichaam had..

    • Ik gebruik ‘m nu een tijdje en ik vind hem op zich wel fijn, voor mij is ‘ie gelukkig niet te ruw. Maar ik kan me voorstellen dat, dat zout met wondjes of plekjes echt gigantisch veel pijn doet! Autsj :(

  3. Pingback: BeautyChef — Chocolade cupcakes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!