Shoplog: Inglot sale

19 mrt 2015

Sale bij Inglot, dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Met veel liefde heb ik ooit een Freedom System Palette samengesteld dat ik nog steeds graag gebruik. Tijd voor enkele nieuwe producten!

De producten van Inglot zijn niet erg goedkoop. Toen ik een eigen palette samen stelde, was ik daar iets meer dan € 40,- aan kwijt. Vandaar dat ik ook niet meer producten heb geprobeerd. Nu er wat leuke dingen in de sale waren met 50% korting leek het mij leuk om wat andere dingen uit te proberen.

De verpakking vind ik prachtig, het doet mij een beetje aan MAC denken met die matzwarte verpakkingen. Had elk merk dit maar, het ziet er namelijk erg chique uit. Dat vind ik ook een belangrijk aspect, dan heb je echt het gevoel dat je een luxe product hebt gekocht.

Dit Freedom System Palette was niet in de aanbieding, maar wilde ik erg graag hebben. Deze was niet goedkoop, zo’n € 18,- betaalde ik hiervoor. Ik heb nu in totaal tien van deze mono oogschaduws. Die passen dus perfect hierin. Het is misschien wel leuk om hier nog eens een los artikel over te maken. Ik heb nog een palette met vijf vakjes, maar die bewaar ik gewoon. Waarschijnlijk doe ik daar dan de felle kleuren in, als ik besluit nog meer oogschaduw aan te schaffen.

De kleuren die ik bestelde zijn: double spark square 501, matte square 324, matte square 384, matte square 347 en matte square 387

Qua oogschaduw ben ik vooral gek op de neutrale kleurtjes. Ik bestelde dus voornamelijk lichte kleuren. Twee grijstinten en een bruine tint. Deze bruine tint bevat glitters, de rest is allemaal mat. Ook koos ik voor een vrolijke roze kleur. Het is een lichte kleur en zal waarschijnlijk heel leuk staan op het bewegend ooglid. De groene kleur vond ik prachtig. Als ik eens een opvallendere kleur oogschaduw gebruik, ga ik graag voor groen. Leuk voor de lente!

Ook bestelde ik nagellak. Enkele gewone en twee matte kleuren. Hierboven kun je de gewone kleuren zien, ik ging voor roze tinten. Lekker draagbaar en past goed bij me. Ik had nog nooit nagellak uitgeprobeerd van Inglot, maar ik ben er blij mee. De dekking is goed en de kleurtjes blijven ook nog eens lang zitten. Nu ik stage heb, werk ik mijn nagellak niet meer zo vaak bij. Is ook niet nodig met deze kleurtjes, te gek!

Ik bestelde nog twee matte kleuren. Mijn moeder wilde namelijk graag de paarse hebben. Toen ik het matte effect zag, wilde ik ook graag nog wel zo’n nagellak hebben. Ik koos dus voor een felle, koraalkleur. Deze is toch wel redelijk rood, op de site leek hij iets meer roze. Niet dat ’t erg is, het is een prachtige kleur. Ik zal hem snel voor jullie swatchen!

Koop jij weleens iets bij Inglot?

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Mooie kleuren allemaal. Ik twijfel nog of ik iets koop bij inglot. Heb zojuist al een blush palette gekocht van Bobbi Brown. Calypso erg gaaf. Koraal tinten. Veel plezier met je aankopen! Liefs, Klaartje.

  2. ik heb tot nu toe 2 powder pigments, 2 nageltjes en zo’n ding waar je je oogschaduw indoet en daar heb ik er tot nu toe 4 van maar heb nog een bestelling gedaan van 4 oogschaduw en nog pigments!! jou bestelling ziet er ook goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!