Shoplog: nieuwe Catrice/essence producten

28 feb 2015

De laatste tijd koop ik niet zoveel kleding en make-up, ik heb gewoon al genoeg. Ik heb het niet nodig! Deze leuke, nieuwe producten van essence en Catrice kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Van beide merken scoorde ik de items die mij aanspraken.

Ik zocht nog een wit oogpotlood voor op m’n waterlijn. Die wilde ik al een tijdje hebben, maar het kwam er maar niet van. Verder kocht ik enkele nieuwe producten, en wat items uit een limited edition van Catrice.

Toen ik voor het Catrice schap stond, viel mijn oog gelijk op deze highlighter. Het is een product uit een limited edition, genaamd “Nude Purism”. Toen ik dit persbericht met jullie deelde, was ik onwijs enthousiast. De kleuren lipstick gaven niet genoeg pigmentatie af en oogschaduw heb ik genoeg. Vandaar dat ik het bij twee producten hield, waaronder dus dit product. Ik vind de glans prachtig.

Mijn favoriete highlighter is die van MUA, dat is een koele tint. Deze tint is warmer en dat kan ik net wat beter hebben. Het patroontje is overigens ook erg leuk. Ja, hier ben ik heel tevreden mee. Toen ik mijne meenam stonden er nog drie, maar ik denk dat dit product wel erg hard zal gaan.

Ook nam ik nog een nagellak mee uit de “Nude Purism” collectie. Ik was enorm aan het twijfelen, maar dit vond ik de mooiste. Toen ik thuis was, had ik gelijk spijt dat ik de roze tint niet ook mee had genomen. Hoogstwaarschijnlijk ga ik deze dus nog aanschaffen. Woensdag is altijd ‘nagel dag’ dus op die dag kun je de swatches verwachten. De lieflijke blauwe kleur sprak mij aan. Sowieso heb ik al de lente in m’n bol en ik vind dit echt een leuke kleur voor de zomer en lente!

Deze lipsticks zag ik al veelvoudig voorbij komen. Eerst wilde ik ze laten liggen omdat ze al best vaak gereviewd zijn, maar ik vond ze prachtig! Ik ben gek op de essence lipsticks, dus ik wist al dat deze niet tegen zouden vallen. Er waren vijf kleuren, maar ik koos de twee donkerste. Al is mijn huidskleur licht, zelfs de drie lichtste kleuren zouden voor mij te licht zijn. Deze twee kleuren vond ik erg speciaal. Waarschijnlijk dat ik er wel nog een apart artikel over wijd, de lipsticks staan natuurlijk bij iedereen weer anders.

Deze eyeliner viel mij ook op. Ik heb één fijne eyeliner en die is van Rimmel. Deze is niet heel goedkoop. Dat maakt in principe niet uit, maar het is altijd fijn om een budget variant als back-up te hebben. Dit kwastje leek me erg fijn. Gelukkig is het kwastje niet te dik, want dat vind ik echt totaal niet fijn werken. Ook kun je er prima druk mee uitoefenen. Hij is helaas niet waterproof. Verder moet ik ‘m nog uit gaat testen. Er komt nog een artikel over!

Een wit oogpotlood, iets wat ik al een tijdje wilde kopen, het kwam er alleen telkens niet van. Van een wit oogpotlood op je waterlijn ziet je look er gelijk een stuk frisser uit. Dat kan ik goed gebruiken tijdens deze drukke periode, want ik zie er al snel redelijk moe uit. Dat zie je dan gelijk terug aan mijn ogen. Ook maakt het looks net wat meer af. Ik koos gewoon voor een simpel oogpotlood van essence. Ik vind het onzin om aan zoiets meer geld uit te geven (tenzij ‘ie niet goed blijft zitten).

Heb jij al enkele nieuwe producten van Catrice en essence gekocht? Ga jij nog iets scoren van de “Nude Purism” lijn?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar swatches van de lipsticks.

    De eyeliner heb ik zelf ook recent gekocht, en is heel makkelijk in gebruik. Wel heb ik het idee dat er niet genoeg product naar het kwastjes stroomt, waardoor je niet zo makkelijk een strakke zwarte lijn kan trekken.

  2. Ik vind de highlighter echt heel erg mooi, alleen de print al. Vanmiddag heb ik hem nog gezien en ik heb even zitten twijfelen om hem wel mee te nemen. Toch niet gedaan omdat ik het te weinig gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!