Swatches Catrice nagellak

11 jan 2013

Het klopt! Er is inderdaad ook 50% korting op alle nagellak. Zo wordt het wel héél aantrekkelijk om een hoop leuke lakjes in te slaan. Daarom heb ik voor jullie alle Catrice nagellak swatches bij elkaar gezocht die ik had.

Met deze mooie korting zijn de lakjes nog maar €1,35 per stuk. Ik heb de swatches geplaatst van Catrice die ik in de loop der tijd heb gemaakt, met een korte beschrijving erbij. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Misschien zit hier wel een kleurtje bij die je graag wilt hebben!

Bloody Mary To Go

Een prachtige felrode kleur. Als je op zoek bent naar een mooie, klassieke kleur rood zou ik hier voor gaan! De dekking is goed.

Salmon & Garfunkel

Dit vind ik zo’n mooi lakje voor in de zomer! Helaas dekt hij niet erg goed. Je hebt zeker wel drie laagjes nodig voor een goede dekking. Vind ik dat erg? Nee, want de prachtige kleur maakt het ruimschoots goed!

Sold Out Forever

Dit is één van mijn favoriete lakken. Deze nagellak is zelfs een tijdje uit het assortiment geweest. Toen kwam hij weer terug in het assortiment en heb ik gelijk weer twee flesjes ingeslagen!

I Am A Lob-Star

Deze nagellak zit nog niet zo lang in het assortiment, pas sinds de vorige vernieuwing van het assortiment rond augustus. Ik vind het echt een prachtige kleur, tussen rood en oranje in!

No Snow Petrol

De laatste tijd ben ik steeds meer fan van nagellak met een mooie shimmer erin. Zo heeft deze nagellak ook een prachtige shimmer! Het is een mooie, blauwe kleur. Ook dekt deze kleur prima!

It’s All I Can Blue

Ook één van mijn favorieten. Ik houd wel van felle kleurtjes. In eerste instantie leek deze kleur niet zo blauw, maar hij knalt zowat van je nagels af. Niet dat ik dat erg vind, ik vind het erg mooi. Het is ook een hele aparte kleur blauw. Zeker mooi om toe te voegen aan je collectie!

Welcome To Rosywood

Dit vind ik echt een typisch herfstkleurtje. Perfect voor de wat koudere maanden. Ik vind de nieuwe kwastjes ook zo fijn. Deze heeft ook zo’n breed kwastje, lakt echt een stuk beter!

Al met al ben ik erg tevreden over de nagellak van Catrice. Ik denk dat ze alleen de uitstraling van de potjes gaan vernieuwen en dat deze kleuren gewoon terugkomen, maar zeker weten doe ik het niet. Voor de prijs zou ik het in ieder geval niet laten.

Ik zou zeggen: ren snel naar de winkel, voordat alle mooie kleurtjes weg zijn! Er zijn natuurlijk nog veel meer producten in de aanbieding. In dit artikel heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

Welk kleurtje ga jij zeker nog scoren?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind de Salmon & Garfunkel, Sold Out Forever & It’s All I Can Blue het mooist! Dat zijn erg mooie pastelkleuren die zeker weer in de zomer komen! Maar de Welcome To Rosywood is ook erg mooi voor de herfst! Allemaal leuke kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!