TAG | Seven Deadly Sins of Beauty

17 jun 2012

Hmmm, de zeven zonden op beautygebied. Interessant! Toen ik deze tag zag, wist ik al gelijk dat ik hem wilde doen, ik vond ’t zo een leuke tag! Dus ben jij benieuwd naar mijn ‘Seven Deadly Sins of Beauty’? Lees dan vooral even verder!

 
 
 
Deze tag gaat over de uitersten op beautygebied. Dus wat zijn mijn zonden op het gebied van beauty!? Mijn vorige That’s The Question ging ook over een beautyzonde. Maar er zijn er nog veel meer! In dit artikel ga ik het hebben over zeven beautyzonden.

Hebzucht
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Ik heb best aardig wat budgetproducten. Zoals de kwasten van de €1,- lijn van ELF. Verder heb ik ook veel spulletjes van Catrice en Essence. Mijn goedkoopste beautyproduct is, denk ik, een lippotlood van Essence uit de uitverkoopbak in de kleur ‘Soft Rose’.
Mijn duurste beautyproduct is zonder twijfel mijn Inglot palette met 5 kleurtjes. Die was €32,-

Woede
Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?
Met een beautyproduct heb ik echt een haat/liefde relatie. Dat is een nagellak van Rimmel. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi en hij blijft heel erg lang zitten. Alleen het aanbrengen gaat zo irritant, echt heel erg streperig. Ik heb er zelfs nog een artikel over geschreven.
Ook met vloeibare eyeliner heb ik nog weleens een haat/liefde relatie. Soms wil het gewoon echt niet lukken om het mooi aan te brengen.

Gulzigheid
Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten? 
Bij lekkerste beautyproducten denk ik vooral aan producten met een lekkere geur. Hierbij moet ik gelijk denken aan ‘Lemony Flutter‘ van Lush. Die ruikt zo verrukkelijk naar citroen! Maar een ander product waarvan ik de geur nog lekkerder vind ruiken is de shampoo van Aussie, die ruikt zo lekker naar kauwgom.

Luiheid
Welk product verwaarloos je uit luiheid?
Voornamelijk maskertjes. Ik vind het altijd zo’n gedoe om een maskertje er af te halen. Ook denk ik er gewoon niet aan om af en toe een lekker maskertje op te doen. Terwijl ik er toch van houd om een masker op te doen, de geur is zo lekker! Vanmiddag pak ik er maar weer eens even een maskertje bij!

Trots
Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
Mascara! Zonder enige twijfel. Zonder mascara voel ik me altijd zo ‘naakt’. Mascara kan ook zoveel doen voor een ooglook. Ik vind dat je er gelijk een veel frissere blik door krijgt. Mascara is echt mijn favoriete beautyproduct. Ik kan echt niet zonder! Ook al doe ik een dag amper geen make-up op, mascara doe ik wel altijd op. Mijn favoriete mascara is ‘Aqua Lash’ van Max Factor.

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Oei, lastig! Ik denk dat ik dan toch wel voor de uitstraling kies. Een mooie lach en een zelfverzekerde look. Dat vind ik wel erg aantrekkelijk!
Ohja, een man die kan koken, dat vind ik ook wel heel aantrekkelijk!
Maar buiten dat alles, moet hij ook gewoon heel erg lief zijn. Dus, eigenlijk is mijn vriendje gewoon perfect.

Jaloezie
Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Het Naked2 palette en het Too Faced Natural Eye Palette staan allebei hoog op mijn verlanglijstje. Ik zou het totaal geen probleem vinden om die cadeau te krijgen, haha. Maar een goedkoper beautyproduct dat het ook altijd erg goed doet bij mij, is nagellak. Ik heb al veel nagellak, maar ik vind het nog steeds leuk om er een leuk kleurtje bij te krijgen!

Kan jij je hier een beetje in herkennen? Wat zijn jouw beautyzonden?

Liefs,
Joyce.

Reacties

 1. Leuk artikel en leuke website (ik zag je spampost ;) bij fragrances)

  Waar ik zelf heel nieuwsgierig (is dit ook een sin??) naar ben zijn die kopjes, wat zijn die uberleuk. Weet je misschien waar ze van zijn?

  Groet,
  Fatima

  • Dankjewel! Die kopjes zijn van een foto van weheartit. Ik heb nog voor je gekeken of ze misschien ook te koop zijn.

   http://www.etsy.com/listing/100929924/seven-deadly-sins-floral-bouquet – Op deze site kan ik alleen de bordjes vinden, maar echt voor gigantisch veel geld.
   Bij de Action heb je wel van deze kopjes in deze stijl, een beetje zo’n ouderwetse stijl. Voor niet veel geld! En als je het leuk vindt, kun je met een porseleinpen die woorden er zelf inschrijven!
   Dan heb je je custom made seven deadly sins of beauty kopjes, haha!

 2. Haha! Ik moest wel even zoeken naar deze post toen je zei ‘een tijdje terug’. Juni 2012? Haha, tijd vliegt hè! Supergrappig dat jij ook het meeste zelfvertrouwen krijgt door mascara. Mascara doet zoveel met een gezicht, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!