This Moment Favorites #1

6 sep 2013

Tot voor kort nam ik elke maand nog een filmpje op, om hierin mijn favoriete beauty producten van het moment te bespreken. Ik heb best aardig wat producten, maar ook niet zo veel dat ik elke maand een hoop nieuwe favoriete producten heb. Vandaar dat ik eens in de zoveel tijd mijn favorieten aan jullie wil laten zien in dit artikel.

Ik wil het niet alleen maar beperken tot beauty. Het kan natuurlijk zijn dat er een maand alleen maar beauty producten voorbij komen, maar het kan ook zijn dat ik andere dingen erg fijn vind. Zoals een kledingstuk, of eten waar ik niet vanaf kan blijven de laatste tijd, haha.

Rituals Himalaya scrub

Wat is dit een ontzettend fijne scrub zeg! De geur is heerlijk en ik vind de substantie erg fijn. Niet te grof, maar hij doet wel zeker iets voor je huid. Afgelopen zomer heb ik deze aardig wat keertjes gebruikt. Meestal een keertje in de week voordat ik de zon in ging. Aanrader!

Rimmel Salon Pro: New Romantic

Ik ben verliefd op deze kleur! Hij dekt helaas niet erg goed en heeft dus wel drie laagjes nodig, maar dat heb ik ervoor over. Dit is een prachtige lichtroze kleur met enkele shimmers erin. Ook vind ik de flesjes van deze nieuwe lijn er erg leuk uit zien en lakt het kwastje erg fijn!

MAC Lipstick: Vegas Volt

Al een hele tijd wilde ik graag een lipstick hebben van MAC. De laatste tijd draag ik veel lipstick en ik vond het wel tijd om echt een goede te kopen. Ik kwam al snel bij MAC uit, alleen ze hadden zoveel keus! Uiteindelijk ben ik voor deze prachtige rood/oranje kleur gegaan. Lekker opvallend, maar je kunt hem ook zacht deppend aanbrengen, waardoor hij ook prima is voor alledaags gebruik. Hier ben ik echt heel blij mee!

Heerlijke zelfgemaakte tomatensoep

Sinds ik verse tomatensoep heb geproefd, wil ik echt niets anders meer. Dit smaakt zoveel lekkerder dan uit een pakje. En het is nog hartstikke simpel om te maken ook! Recept gemist? Kun je hier terug vinden.

IJs

Het is niet goed, maar zo lekker. Deze zomer heb ik echt onwijs veel ijs op, vooral toen ik in Griekenland was. IJs is gewoon zo lekker met dit warme weer! Het liefst ga ik voor schepijs in de smaken yoghurt, iets met chocolade of citroen. Maar met Cookie Dough ijs kun je me ook erg blij maken!

Top: New Look

Ik heb deze top gekocht toen ik met mijn moeder in Antwerpen was, alweer een tijdje geleden dus. Sindsdien heb ik hem erg vaak aan. Hij zit erg fijn en staat heel leuk boven een spijkershort. Ook op vakantie heb ik deze vaak aangehad. Dit is dus zeker een favoriet geworden van mij.

Dit zijn mijn favorieten van de afgelopen tijd. Zodra ik weer een aantal nieuwe favoriete producten heb ontdekt, zal ik die natuurlijk weer aan jullie laten zien.

Wat is jouw favoriete product van de afgelopen tijd?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!