Verslag: Lifestyle Lab

10 okt 2014

Gisteren mocht ik voor mijn blog twee hele leuke dingen doen! Allereerst ben ik naar Lifestyle Lab geweest, dat was een open dag van MissPublicity en WE PR samen. In dit verslag zal ik het hebben over deze open dag.

De dag zelf heb ik ook gefilmd, maar ik wil er graag ook nog een apart verslag over schrijven, zodat ik het één ander nog wat beter toe kan lichten. Ook weet ik dat er meiden zijn die liever een verslag lezen dan een filmpje bekijken, dus vandaar!
 

Lifestyle Lab

Eerst ging ik op weg naar Amsterdam voor de open dag van MissPublicity en WE PR, genaamd Lifestyle Lab. De locatie was gemakkelijk te herkennen aan de vrolijke roze scooter die buiten stond. Eenmaal binnen werd ik meteen hartelijk ontvangen met een glas bubbels en kreeg ik een korte uitleg.

Er stonden een hoop verschillende merken! Gelijk bij de ingang kon je WoonExpress vinden. Leuke stoeltjes, tafeltjes, kussens en decoratie. Ik vind sowieso een hoop dingen van WoonExpress wel leuk, mijn vader heeft daar ook veel gekocht voor zijn nieuwe huisje.

Sushi! Op de open dag stond er ook een stand van Umami waar een paar mannen heerlijke sushi stonden te maken. Dat kon ik natuurlijk niet afslaan, ik heb dus ook wat sushi op. Ook aan de vegetariërs was gedacht, zelf had ik echter de versie met vlees.

Op deze tafel kon je LoveChock en Amarula vinden. LoveChock had ik nog nooit eerder op. Toen de camera man aan mij vroeg of ik een stukje chocolade wilde pakken, sloeg ik dat natuurlijk niet af, haha. Heerlijk! Amarula heb ik zelf niet geproefd. Er zat wel een klein flesje van in de goodiebag, ik ben wel benieuwd naar de smaak!

Ook stonden er flessen Canei. Erg leuk gepresenteerd trouwens, het leek net een echt ‘lab’. Zelf heb ik wat van de rosé versie op, heerlijk was het! Ik vind wijn lekker, maar ik ben wel alleen van de zoete witte wijn en soms rosé. Die van Canei vind ik lekker zoet en fris!

Thee! Ik ben gek op thee en drink het ook erg vaak. Helaas kon ik de thee niet proeven omdat ik weg moest, maar er zit ook een exemplaar in de goodiebag. Er waren een hoop verschillende soorten. Alle soorten thee zijn decaf. Perfect dus om te drinken voor het slapen gaan. Deze thee is overigens van het merk Celestial Seasonings.

Eén van de leukste dingen vond ik toch wel dit. Hier kon je je eigen zeepjes maken. Dit is van 1001 Inventions, een expositie in Rotterdam. Het maken van mijn eigen zeepje was erg leuk. Je kon een vormpje kiezen en ook allerlei verschillende kleurtjes, geurtjes en ingrediënten toevoegen. Ik koos zelf voor een zeepje met meerdere lagen. De geur van lelie, met wat rozenblaadjes en schijfjes sinaasappel. Daarboven een transparant laagje met citroenzuur en zeezout. Hij is erg leuk geworden!

Ik heb niet van alles een foto gemaakt, zo stond er ook een leuke stand met allerlei natuurlijke make-up producten. Hiervan heb ik een Hurraw Lipbalm meegekregen, waar ik erg blij mee ben. Verder stond er ook nog Swiss chocolade. Van Kookpunt stonden er nog Lodge pannen en andere benodigdheden. Van Lombardia waren er hot drinks beschikbaar in een hoop verschillende smaken. Ook van Broderick’s stond er chocolade. Genoeg chocolade in ieder geval!

Het tweede deel van de dag, de heropening van Douglas, zal morgen online komen. Ik heb namelijk zoveel informatie gekregen gisteren, dat ik het zonde vond om dat in te korten zodat het in één artikel zou passen. Vandaar dat ik heb gekozen voor twee aparte artikelen.

MissPublicity en WE PR, bedankt voor de leuke dag!

Ben jij ook zo gek op chocolade? En wat is jouw favoriet? Ik ben nu in ieder geval echt fan van LoveChock!

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!