Waarom er een tijdje niets online is gekomen!

25 jun 2015

Al een tijdje wilde ik dit artikel schrijven, maar ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. Toen ik klaar was met mijn fulltime stage, dacht ik weer genoeg tijd te hebben om te bloggen. Helaas pakte dit in de praktijk wat anders uit.

De afgelopen periode ben ik druk bezig geweest met afstuderen. Helaas lukte het mij niet om mijn scriptie dit jaar af te maken, daar ga ik dus volgend jaar nog mee verder. Ik probeer alles op alles te zetten om niet nóg meer vertraging op te lopen. Het is nu wel eens een keertje tijd om af te studeren!

Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je misschien dat ik in het verleden al eens geopereerd ben aan mijn oor. Vanwege een zeldzame afwijking konden ze toen niets doen – dit hadden ze namelijk nog nooit gezien! Nu loop ik al een tijdje bij het Radboud UMC in Nijmegen waar ze hierin gespecialiseerd zijn. Onlangs ben ik weer geopereerd, dit keer met (waarschijnlijk) goed resultaat. De operatie was ongecompliceerd, maar het was wel een erg zware operatie. Vandaar dat ik vrijwel de hele dag rust en slaap, ik mag en kan ook nog niet te veel doen.

Over een tijdje is er pas te merken wat het uiteindelijke resultaat is omdat het nog allemaal moet helen. Nu voelt het nog echt super raar en hoor ik nog niet echt veel beter. Dat is gelukkig normaal.

Ik ben zeker niet van plan om te stoppen met bloggen, maar het staat nu wel even op een lager pitje. Wanneer het weer wat beter gaat, leidt het schrijven misschien wat af, maar voor nu is het nog te vermoeiend. Hierbij dus even een korte uitleg van mijn kant!

Heel veel liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ahhhh meid wat balen voor je!! Ik had je zo gegund dat je het lekker wat rustiger zou hebben, nu je klaar bent met stage! Heel veel sterkte!!

  2. Hey joyce

    Vind het hartstikke dapper van je dat je toch weer voor een operatie bent gegaan!! Was vrij pittig maar je mocht toch zelfde dag al weer mee :-) nu lekker bijkomen, rustig aan daarna pak je je school en je site wel weer op , alle vertrouwen in love you xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!