“Wake-up Light” – Philips

26 nov 2014

Een goede nachtrust is belangrijk, evenals het energiek wakker worden zodat je op een goede manier je dag begint. Sinds kort ben ik in het bezit van een ‘Wake-up Light’. In dit artikel vertel ik je daar wat meer over.

Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. U wordt energieker wakker, zodat u gemakkelijk uit bed stapt.

Hoe werkt het precies?
Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Je kunt zelf instellen hoe fel je het licht wilt hebben. Ook kun je zelf instellen met wat voor geluid je wakker wilt worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat je helemaal energiek wakker wordt.

Het display kun je ook instellen op helderheid, je hebt vier verschillende opties. Als ik ga slapen kies ik altijd voor de lichtste optie, anders heb ik last van het licht van de cijfers. Overdag kies ik meestal voor de derde of laatste opties, anders kan ik de cijfers niet lezen. Links op de standaard kun je een knopje indrukken en het zo instellen.

Je hebt ook nog de ring eromheen, deze heeft ook verschillende opties. Deze kun je instellen op een helderheid van 1 tot 10, waarbij tien het meest fel is.

Zoals ik al zei, kun je ook het geluid instellen. Allereerst heb je de radio, je kunt verschillende frequenties uitkiezen. Achter de ‘Wake-up Light’ kun je een antenne vinden. Het is de bedoeling dat je deze omhoog zet, zodat de radio goed opgepikt wordt. Verder heb je ook nog twee natuurlijke geluiden. Het geluid van de zee en het geluid van zingende vogels. Dit geluid wordt steeds iets harder, voor anderhalve minuut lang.

Wil je nog even verder slapen? Dan kun je zachtjes bovenop de ‘Wake-up Light’ tikken. Daarmee kun je nog even snoozen. Na negen minuten gaat het geluid weer opnieuw af. Eigenlijk wijst alles voor zich. Door het touch screen kun je alles gemakkelijk instellen. Hoe hard je het geluid wilt hebben, de intensiteit van het licht, alles is gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn ‘Wake-up Light’ – wakker worden is op zo’n manier een stuk leuker. Voor mij werkt dit heel erg goed, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

De Philips ‘Wake-up light’ is onder andere verkrijgbaar bij Otto voor € 120,- en is op dit moment in de actie voor € 59,99

Zou een Philips ‘Wake-up Light’ ook iets voor jou zijn?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb er al meer lovende dingen over gehoord maar kan het mezelf eigenlijk niet voorstellen haha. Ik moet echt in het pikke donker gaan slapen, inclusief slaapmasker, waardoor dit voor mij niet veel zin heeft. Wel fijn dat je nu zo lekker wakker wordt!

  2. Lijkt me echt een fijn ding. Ik heb ooit een telefoon gehad, waarbij de wekker ook zacht afging naar steeds iets harder. Dat was zo fijn wakker worden ipv dat je je rot schrikt als die ineens afgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!