15x de leukste enkellaarsjes!

23 jan 2015

Schoenen, als vrouw kun je er niet genoeg van hebben. Ik in ieder geval niet! Zolang ze maar stylish zijn, lekker zitten en goed te combineren zijn bij elke outfit.

In dit artikel laat ik je vijftien verschillende exemplaren zien. De afbeeldingen komen uit de collectie van Invito. Van laarsjes met een hoge hak, tot laarzen waar je comfortabel een hele dag op kunt lopen.

Laten we beginnen met mijn favoriet! Ik ben helemaal gek op deze schoenen, ze zijn zo stoer! Wel twijfel ik nog over de kleur. Wat vinden jullie, zwart of taupe? Door deze laars kwam ik ook op het idee voor dit artikel!

Laten we nog even blijven bij de schoenen met een behoorlijke hak. Het is niet altijd even gemakkelijk om op zo’n flinke hak te lopen, maar dit soort schoenen trek je ook niet aan als je een dagje gaat shoppen. Ook ligt het geheel aan het model. Zit er een plateau onder en zit de schoen lekker? Dan houd ik het er een stuk langer op vol. Beide exemplaren zijn te gek, de één is wat simpeler dan de ander. Toch zijn ze beide goed te combineren.

Op dit soort hakken kan ik altijd goed en lang lopen, vaak kies ik dan ook voor zo’n soort hak. Alle drie de laarzen vind ik echt heel tof. Als ik nog zwarte basic laarsjes nodig had gehad, was ik zonder twijfel voor het tweede exemplaar gegaan. Té leuk! Mijn favoriete enkellaarsjes met zo’n soort hak, zijn de grijze laarsjes die ik in deze outfit post aan heb.

Over naar de enkellaarsjes met de blokhak, varierend in hoogte. Dit vind ik altijd een stuk fijner lopen dan bijvoorbeeld naaldhakken, je hebt veel meer steun. Alle drie de laarsjes zijn heel verschillend. De eerste vind ik erg chique, de tweede laars is heel simpel maar wel fashionable en de laatste is heel casual. Het detail rond de enkel vind ik heel leuk.

Nog meer laarsjes met blokhak, gewoon omdat ik er geen genoeg van kan krijgen. Taupe vind ik een erg mooie kleur, ook voor schoenen. Het staat praktisch overal bij. Van de eerste schoen is de hak nogal hoog, maar ik vind ‘m echt te gek. Op het tweede paar ben ik helemaal verliefd, ze lijken me lekker warm!

Niet iedereen wil altijd op hoge hakken lopen. Als ik de hele dag voor de klas sta, heb ik daar in ieder geval geen zin in en draag ik het liefst een paar stevige schoenen. Bovenstaande laarsjes zien er te gek uit en je kunt er gemakkelijk op lopen. Hoe gaaf is het eerste paar? Echt stoer met de details. Het tweede model is simpel maar wel typisch iets dat ik zou dragen. De kleur van de laatste laars vind ik gewoon super tof!

Welk van deze schoenen vind jij ’t leukst?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik draag echt graag enkellaarsjes :). De eerste twee vind ik ook te gek, alleen met mijn voeten kan ik daar helaas helemaal niet op lopen. Ik moet echt blokhakken hebben of stevige hakken of gewone platte schoenen. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!