2 YEARS – Win een Dr van der Hoog masker pakket

20 mrt 2014

Een heerlijk luie zondagmiddag, wat is er dan lekkerder dan een heerlijk maskertje? Of misschien na een dag vol stress om heerlijk te ontspannen? Kortom, een maskertje komt altijd van pas. Daarom geef ik vandaag een pakket van vier te gekke maskers weg. Doe je mee?

Wat kun je winnen?
– Een leuk pakketje met vier maskertjes. Met elk maskertje kun je twee keer doen, je kunt hem namelijk door midden scheuren. Dus eigenlijk zijn het er zelfs acht!

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, waarin staat dat je meedoet met deze winactie. Deze hoef je niet achter te laten in de reactie, maar gewoon in het daarvoor bestemde vakje.
– Volg mij op Bloglovin
– Like dit bericht op Bloglovin

Wat mag je doen om te winnen?
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “BeautyChef.nl bestaat 2 jaar en viert feest! Win een masker pakket van dr van der hoog en nog veel meer, doe je mee!? @BeautyChefNL” (+1)
– Volg mij op Facebook (+1)
– Volg mij op YouTube (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)

Zet er wel even bij wat je allemaal hebt gedaan, dan weet ik hoevaak ik je naam moet meerekenen. Staat het er niet bij, dan tel ik je namelijk gewoon één keer mee.

De winactie loopt t/m zaterdag 5 april. Daarna wordt de winactie gesloten en kun je dus niet meer meedoen. Ik zal dan via de mail zo snel mogelijk contact opnemen met de winnares.

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Leuk, ik doe mee :). Ik volgde je al op bloglovin’ + bericht geliked (Henderica) en nu ook via facebook (Henderica) en youtube(HVtjuh).

 2. Leuk, ik loot ook graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Verder volg ik je op Facebook & You Tube.
  En ik heb een tweet geplaatst op Twitter

 3. Schattig pakketje! Ik doe graag mee, ik volg en like je op bloglovin. Ook ben ik op je youtube kanaal geabboneerd. Heel veel succes!

 4. Gefeliciteerd met je 2 jarige blogbestaan, Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee..
  Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb het artikle ook een like gegeven…
  Ook volg ik je al een tijdje op Facebook, onder mijn volledige naam Petra Krommenhoek…

 5. Wat leuk! Ik heb vorig jaar met een vriendinnetje uit Engeland (die ik jammer genoeg maar 1 x per jaar zie). Het tequila masker gedaan, echt lekker! Dus leuk dat deze er bij zit

  Ik doe graag mee met je winactie :) ik volg en like je op bloglovin, Facebook, instagram en YouTube :)

  Liefs,
  Anne

 6. Leuke winactie! Ik doe natuurlijk graag mee en heb alle stappen gedaan! Bloglovin’ + FB = Elvira van der Heijden, Instagram forest_elven, Twitter = ForestElven, YT als RestlessElven =)! Groethes <3

 7. Weer zo’n leuke win actie! Ik ben helemaal fan van dr. van der hoog maskers, vooral de glitter glow! Ik doe graag mee! ik volgde je al via bloglovin en heb deze post geliked.

  liefs,
  x

 8. Super leuk! Ik heb veel gehoord over de maskers ik ben benieuwd of ze fijn zijn ze zijn er uit om op te eten . Ik zou het samen met mijn beste vriendin willen testen eindelijk weer een meidenavond. Ik volg je op bloglovin, Facebook en Twitter.

 9. Ik wil deze maskers al heel lang proberen dus ik doe zeker mee! :D
  – Ik volg je via Bloglovin + heb geliket
  – Ik volg je via Facebook (Amy Hermans)
  – Ik volg je via Instagram (@amyherm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!