3 YEARS | Winactie #1 – The Body Shop pakket

14 mrt 2015

Hoera, tijd voor de eerste winactie! Vanwege het 3-jarig bestaan van mijn blog, houd ik enkele winacties. Hoeveel? Dat weet ik nog niet precies, het zijn er in ieder geval véél. We starten met deze te gekke winactie met goodies van The Body Shop.

Ik bestelde laatst wat dingen bij The Body Shop. Voor mezelf, maar ook voor jullie! In dit pakketje kun je een roze hair chalk vinden, twee lip butters en een eau de toilette. Deze eau de toilette zat niet helemaal vol, dat zaten de andere twee ook niet toen ik ze opgestuurd kreeg. Deze zat nog het meest vol en heb ik dus in het pakket gedaan.

Wat kun je winnen?
– Een pakketje van The Body Shop, met een hair chalk, twee lip butters en één eau de toilette in de geur Atlas Mountain Rose. Ter waarde van € 26,-

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter, vertel in deze reactie wat je favoriete product van The Body Shop is.
– Volg mij via Bloglovin’
– Like dit artikel via Bloglovin’

Wat mag je doen om te winnen?
– Volg mij via Twitter en tweet het volgende: “Hiep, hiep, hoera, @BeautyChefNL bestaat drie jaar. Win leuke goodies van The Body Shop. Ik doe mee, jij ook? #3yearsbeautychef” (+1)
– Volg mij op Facebook (+1)
– Volg mij op YouTube (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)

Zet er in de reactie wel even bij wat je allemaal hebt gedaan, dan weet ik hoe vaak ik je naam moet meetellen. Volg je mij namelijk via Instagram of iets anders, maak je extra kans! Staat het er niet bij, dan tel ik je deelname gewoon één keer mee.

De winactie loopt t/m 1 april. Daarna zal ik zo snel mogelijk een winnares uitkiezen en daar contact mee opnemen.

Succes!

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Leuke winactie, ik doe graag mee!
  Mijn favoriete TBS product zijn hun bodybutters, ik vind die geuren zo lekker en ze zijn voedend. Dan vooral de blueberry variant. Ik volg je op bloglovin, heb het geliked en volg je op YouTube. :)

 2. Heeej wat een geweldige actie zo voor de lezers van je blog. Wat een heerlijke verwennerij zeg! :) Toppie..
  Ik maak dolgraag een kansje, ben wel toe aan even een verwenmomentje hihih.
  Ik volg je bloglovin en facebook, en heb natuurlijk alle verplichte stapjes doorlopen..
  Heel fijn weekend gewenst, groetjes ilsiee

 3. Gefeliciteerd!
  Ik laat me graag verrassen, want wat zou het leuk zijn als ik win…
  Ik doe mee via bloglovin, facebook en twitter en ik heb gedeeld, geliked enz.
  Fijn weekend

 4. Gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Hele leuke actie, ik ben een enorme fan van the body shop vanwege mijn gevoelige huid. Ik heb een keer een allergische reactie gehad op de labello met aardbeien smaak, sindsdien ben ik erg voorzichtig, maar bij the body shop nooit last gehad. Die lip butters kan ik dus zeker goed gebruiken!
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454), twitter + geretweet (@xsajo) en youtube (005sannie500)
  En nu duimen.

 5. Proficiat met je blogverjaardag! Zelf hou ik enorm veel van de Early Harvest-lijn, deze ruikt zo lekker! Ik doe heel graag mee, heb alle stappen gedaan, dus ook de extra dingen :D

 6. Happy Blog Birthday!!! Mooie tijd!!
  – Op Bloglovin volgde ik je al + nu net hartje gegeven voor dit artikel (ByBird)
  Extra:
  – Op Instagram volg ik je ook al ( berdienrenes)
  – YouTube ook
  Liefs

 7. Gefeliciteerd met het mooie jubileum! Mijn favoriete bodyshop product is de hemp hand protector <3
  Ik volg je op bloglovin en instagram (beide onder liesvan88)

 8. Tof, ik doe mee :). Ik volg je via Bloglovin’ (bericht geliked), Facebook en YouTube. Mijn favoriete Body Shop product is op dit moment de Almond hand & nail cream.

 9. Joyce, gefeliciteerd met je blogverjaardag! :)

  Mijn favo Body Shop product is de BB cream, verzorgt en dekt goed.
  Ik doe graag mee en heb alles gedaan wat je kon doen(incl. volgen op Instagram, Youtube, Facebook en Twitter). Ook volg ik je op Twitter en heb ik deze post op Bloglovin’geliked. Volgen deed ik je al op Bloglovin’ :)

  Veel succes verder met je blog, dat je nog maar lang zo door mag gaan! Ik blijf fan :)

 10. Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee en mijn favoriet is de bodybutter; ideaal met dit weer want ik krijg zo’n schrale benen! Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), youtube (melissa van stipdonk) en instagram (melissamaas1984). gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

 11. Nog van harte! Ik doe graag mee. Mijn favoriete producten van de bodyshop zijn hun bodybutters en dan vooral de shea. Ik heb alles gedaan behalve FB.

 12. Wat een leuke winactie weer, ik doe zeker mee! :D ik ben echt gek op The Body Shop, mijn favoriete producten zijn de body lotion in Atlas Mountain Rose en de body butter in Pink Grapefruit.

  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliket (Amy Hermans). Ook volg ik via je Facebook (Amy Hermans) en via Instagram (@missjishin).

 13. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan! Echt een leuke win actie, ben echt fan van the body shop producten. Mijn favoriete product zijn toch wel echt de body butters, vooral de peach vind ik heerlijk! Deze producten heb ik nog niet uitgeprobeerd, ik doe graag mee!

 14. Wat een leuke spulletjes. Ik doe graag mee. Ik ben groot fan van tbs. Ik gebruik het dagelijks in de douche en dan vooral de mango lijn. Echt een heerlijk geur die altijd in mijn douche staat . Ik volg je op bloglovin + bericht geliked, instagram, facebook, youtube en twitter alles onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 15. ik doe heel graag mee, lijken mij super producten

  ik ben echter helemaal niet mee met de moderne media, ik hoop echter alsnog ee kans te maken

 16. I love Bodyshop!
  Ik ben gek op de bodybutters van the Bodyshop.
  Ik doe dus graag mee!
  Die hair chalk is leuk voor fantasy fair :)
  Ik volg je op bloglovin.

 17. Wat een leuke actie! Ik ben zelf helemaal gek op de mango body butter, maar vind eigenlijk de meeste producten van the body shop heerlijk :)

 18. Proficiat! Graag doe ik mee met deze winactie. Mijn lievelingsproduct van the body shop is toch wel de pompelmoes body scrub, overheerlijke geur en pitjes die als scrub dienen.
  Ik heb al de verplichte stappen gedaan en ook al de extra’s (twitter + tweet : GStephaniex, FB: Stephanie Goormans, Instagram: stephanie.goormans en Youtube: Stephanie G)

  Liefs, Stephanie
  (goormansstephanie@hotmail.com)

 19. 3 jaar kan al tellen, proficiat! Ik doe graag mee met de winactie, mijn droge lippen kunnen de butters wel gebruiken ;). Ik volgde je al via bloglovin, twitter, youtube en insta en nu ook via facebook ^^, heb je berichtje geretweet! groetjes x

 20. Wat een verwennerij!!!
  Ik doe graag mee via Facebook en Twitter Anita Diepeveen
  En natuurlijk via bloglovin Hiep, hiep, hoera, @BeautyChefNL bestaat drie jaar. Win leuke goodies van The Body Shop. Ik doe mee, jij ook? #3yearsbeautychef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!