Outfit: Baggy Jeans

4 mei 2014

Eindelijk, een outfit met mijn baggy jeans! Hij stond al een tijdje op de planning, ik wilde m’n broek namelijk zo graag laten zien. Ik ben er onwijs blij mee. Dit is hoe ik hem ‘mijn baggy jeans het liefst combineer…

Ik vind het best moeilijk om deze broek te combineren. Een baggy jeans vind ik namelijk zelf mooier als het truitje iets strakker is, anders wordt het hele geheel zo baggy. Heb jij nog leuke tips!?

Het geheel vind ik er heel tof uit zien. Ik dacht altijd dat dit soort dingen mij niet zouden staan, maar ik voel mij er eigenlijk best wel heel goed in! Laarsjes vind ik het leukst staan onder zo’n outfit, maakt het net wat vrouwelijker.

Nog even wat detail foto’s. Het horloge komt van HipVoorDeHeb. Ik had hem al een tijdje in huis liggen, want hij was te groot! Gelukkig heeft de vader van mijn vriend ‘m kunnen vermaken en nu kan ik hem eindelijk om. Ben er zo blij mee! Helaas is mijn nagellak wat afgebladderd. Hij is van MUA! Heel mooi kleurtje, ik had er alleen even een topcoat over moeten doen.

Jeans The Sting
Topje – ONLY
Colbert – Vero Moda
Schoenen – HOT ICE | Nelson
Horloge ERNEST | HipVoorDeHeb
Nagellak MUA | Plum Noir

Wat vind jij van de baggy jeans?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb laatst ook zo’n broek gekocht! Ik moet er nog erg aan wennen, maar ik ben er wel echt verliefd op. Jou staat hij ook heel erg leuk en ik vind het ook leuk hoe je het gecombineerd hebt. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!