BAKING | Heel Holland Bakt!

24 sep 2014

Het zal de bakliefhebbers onder ons vast niet ontgaan zijn. Sinds kort zijn er (tijdelijk) bij AH enkele leuke, nieuwe bakproducten te koop. Dit het speciale Heel Holland Bakt-assortiment. Verschillende mixen maar ook fijne keukenhulpjes!

Zelf heb ik goed ingeslagen en ik wil dan ook graag aan je laten zien wat ik heb gekocht. Ik heb mijzelf nog een beetje in weten te houden, het liefst wilde ik bijna alles in mijn mandje gooien.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor vier bakmixen en één van de benodigdheden voor één van de bakmixen. Ik koos voor Zeeuwse bloem, harde broodjes, Bavaroise en de bakmix voor gevulde koeken. Hierbij kocht ik ook gelijk amandelspijs voor de vulling!

Ik heb gehoord dat Zeeuwse bloem perfect is voor het bakken van onder andere koekjes. Als je eens niet zo’n heel krokant koekje wil maar een wat zachtere structuur, schijnt Zeeuws bloem daar erg goed voor te zijn. De bavaroise wil ik gebruiken voor in een taart. De basis voor harde broodjes is natuurlijk ideaal om eens uit te proberen op een zondagochtend.

Die mix voor gevulde koeken moest mee, dat wist ik in ieder geval zeker. Ik ben gek op gevulde koeken en wilde deze altijd zelf al eens maken. Dit keer nog met behulp van een pakje, volgende keer helemaal from scratch. Waarom ik dan toch voor een pakje heb gekozen? Ik wilde gewoon weten of deze bakmixen fijn zijn. Zo kan ik ze aan je aanraden, of juist niet zodra ik ze gebruikt heb!

Ik twijfel nog over één product. AH heeft nu ook een prachtige bakvorm in het Heel Holland Bakt-assortiment met de perfecte afmetingen. Het is een ronde bakvorm met een doorsnede 20 of 22 centimeter. Ook is de bakvorm heel hoog, waardoor je perfecte taartjes krijgt. Ja, ik ga deze denk ik ook nog gewoon scoren!

Waar ik als eerst mee aan de slag ga? Of met het Zeeuws bloem of de basis voor gevulde koeken. Zodra ik wat heb gebakken met deze nieuwe producten, zal ik het natuurlijk met je delen. Ik ga zo snel mogelijk bakken zodat de producten nog in het assortiment zitten wanneer ik mijn mening erover kan geven! Zo kun jij ook nog bepalen of je wat wilt halen of niet.

Prijzen
– Basis voor Zeeuwse bloem: € 1,29
– Basis voor harde broodjes: € 2,49
– Basis voor gevulde koeken: € 2,59
– Basis voor bavoroise: € 2,89
– Amandelspijs: € 2,69

Heb jij al iets gekocht van het Heel Holland Bakt-assortiment?? En welke bakmix spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!