Bestelling Enchantra

14 mrt 2012

Ja, ook ik moest er aan geloven. Ik had nog geen enkel Sleek palette in mijn bezit, daar moest toch wel eens verandering in komen! Benieuwd?!

Ik heb een tijdje terug mijn eerste bestelling gedaan bij Enchantra. Ik vond het erg moeilijk om een keus te maken uit het uitgebreide assortiment maar het is uiteindelijk gelukt!

Inmiddels heb ik deze bestelling al een tijd binnen en de producten ook al getest en gebruikt. Toch leek het mij leuk om door middel van een fotoverslag even te laten zien wat ik allemaal heb besteld, dus laten we snel beginnen!

Laat ik beginnen met het eerste Sleek palette, het ‘Oh So Special’ palette.
Meteen toen ik dit palette zag, dacht ik: die moet ik hebben!!
Er zitten prachtige, neutrale kleurtjes in, waar je heel goed een dagelijkse ooglook mee kunt maken. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt en ik ben vooral erg te spreken over het kleurtje ‘Bow’ helemaal linksboven. Het is een prachtige highlighter!
De rest van de kleuren zijn natuurlijk ook prachtig.

Ik weet dat veel beautybloggers hier al over hebben geschreven, daarom houd ik het kort. Maar wil je swatches zien of een uitgebreide review dan kan dat natuurlijk!  Laat het dan even weten bij de comments!

Voor het ‘Oh So Special’ palette betaalde ik €7,25.

Nadat ik het vorige palette in mijn winkelmandje had gegooid, wist ik dat ik nog een palette moest hebben! Ik twijfelde heel erg tussen het ‘Curaçao’ palette of het ‘Monaco’ palette, uiteindelijk is het toch de laatste geworden. De kleurtjes zijn wat minder fel en zal ik dus vaker gebruiken.
Ook was ik helemaal verliefd geworden op de blauwtinten die in dit palette zitten.
Met dit palette heb ik al een look gemaakt, deze zal ook binnenkort online komen op de site.

Voor het ‘Monaco’ palette betaalde ik €7,25.

I’m in love!! Deze nagellak is geweldig!! Hij is fel, hij denkt goed en lakt erg fijn.
Ik was al een hele lange tijd op zoek naar een roze nagellak die echt fel was, en degene die ik tot nu toe heb geprobeerd die vielen toch een beetje tegen. Dan zat er een beetje shimmer in, of waren ze toch niet zo fel als waar ik op hoopte.
Dus, zoek je een felroze nagellak? Dan is deze nagellak een goede keus.

Deze nagellak van Konad heet ‘Neon Pink’ en hiervoor betaalde ik €4.95

Tot slot deze nagellakremover. Heel simpel eigenlijk, ik had een nieuwe nagellakremover nodig en ik zag deze. Hij was niet zo duur en scheen lekker te ruiken, daarom had ik deze gekocht.
Al met al vind ik het een goede nagellakremover, hij haalt nagellak snel weg. Zelfs glitternagellak is geen probleem. De geur is best lekker voor een nagellakremover, maar ruikt nog steeds best chemisch.
Deze remover bevat wel aceton, maar in een andere samenstelling dan normaal. Ook zijn er verzorgende bestanddelen toegevoegd, zodat de nagel niet uitgedroogd wordt door de aceton.

Voor deze nagellakremover van 100ml betaalde ik €1,95.

Dit was mijn eerste bestelling bij Enchantra. De nagellakwielen heb ik niet afzonderlijk op de foto staan, maar dat spreekt wel voor zich. Ze zijn erg handig en de kleuren nagellak op het wiel komen mooi tot hun recht. Deze kostten €1,50 per stuk.

Al met al heeft deze bestelling mij €24,40 gekost. Dat vind ik best een schappelijke prijs, vooral gezien er ook twee prachtige palettes bij zaten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn mening over deze producten te lezen.
Als jullie een uitgebreidere review willen zien van een product kan dat uiteraard!
Laat het dan even weten bij de comments en dan ga ik er mee aan de slag.

Heb jij ook al zo’n mooi Sleek-palette in je bezit? 

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Joyceee!
    Ik ga een keertje echt dat palette van je lenen zeg!
    Leuke dingen zijn daar, daar moet ook ook maar eens gaan kijken (:

    xLoveu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!