Bloggers Battle Sans-Online

27 feb 2013

Een hoop van jullie hebben er waarschijnlijk al van gehoord, de bloggers battle van Sans Online. Door het maken van een leuk en origineel artikel kun je €500 euro shoptegoed winnen. Wie wil dat nu niet!? Kijk je mee naar mijn deelname?

Ik heb al vaak wat besteld op Sans-Online en tot nu toe heb ik daar alleen maar positieve ervaringen mee gehad. Alles gaat lekker snel en gemakkelijk. Ze hebben een groot assortiment met veel verschillende merken. Hier zitten ook een hoop van mijn favoriete merken tussen, dus ik zou zeker wel raad weten met die €500 euro, haha. Ik zal jullie laten zien wat ik er zoal van zou willen kopen!

Dit is een selectie van dingen die ik erg leuk vind. Het is dus lang niet alles, maar voor alles wat ik wil… Daar heb ik zelfs nog wel meer dan €500 euro voor nodig, haha. Zoals je kunt zien houd ik vooral van basic kledingstukken, maar met een leuk printje. Ik ben ook helemaal into die leuke minty kleur. Het doet me denken aan de zomer!

Deze outfit foto heb ik een tijd geleden gemaakt en geplaatst. Hier draag ik alleen maar kleding van Sans-Online. Behalve de schoenen dan! Kan je nagaan hoeveel leuke outfits ik kan maken van die €500 euro haha. Ik zie echt al een hele hoop leuke combinaties voor me. Super leuk!

Als ik zoveel shoptegoed zou winnen dan zou ik niet alleen maar dingen voor mezelf kopen. Er is een groot aanbod op de site, niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Ik zou dus ook wat leuks scoren voor mijn vriend. In de collage hierboven heb ik al een aantal leuke dingen opgezocht voor hem, waarvan ik zeker weet dat hij ze leuk zal vinden.

Ik heb de bedragen niet precies uitgerekend, maar ik denk dat ik zeker wel aan de €500 euro kom met deze spulletjes. Er is ook zoveel om uit te kiezen!

Natuurlijk hoop ik dat ik win, maar als jij nog mee wilt doen kan dat natuurlijk ook! Wel last-minute, want je kunt maar meedoen tot morgen. Je kunt de voorwaarden hier lezen. Ik daag jullie in ieder geval uit!

Doe jij ook al mee aan de battle?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!