Catrice limited edition: Glamazone

2 mei 2013

Had ik het een week geleden nog over de nieuwe limited edition “Hip Trip” van Catrice, nu heb ik alweer bericht over de daarop volgende limited edition. Met hun nieuwe limited edition verwelkomt Catrice je in de stadsjungle.

“Glamazone” is de combinatie tussen glamour en de amazone. In deze limited edition worden dieren en bloemenprints gebruikt. De inspiratie voor deze collectie wordt uit exotische bloemen en de ongerepte natuur van de Amazone gehaald.


01 I Got The Flower! en 02 Lime Heart Is Beating Luke A Jungle Drum


03 Jungle Treasure en 04 cAARMOURflage
Glamazona – Eyeshadow
Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. Felle kleuren, maar toch ook de metal looks. Ze zijn gehuld in bijpassend design en hebben een intense kleur. Ik vind de kleuren erg goed bij het thema passen, evenals de verpakking!

Consumentenadviesprijs: €2,89


01 I’m A Survivor en 02 I Got The Flower!
Glamazona – Lip Colour Pen
Maak van je lippen spannende, kleurrijke en glanzende eyecatchers met deze Lip Colour Pen. Ze hebben een zachte, intrekbare tip. Veel glans en een nauwkeurige applicatie! Wat een leuk, vernieuwend product! Ik ben benieuwd naar de textuur hiervan en hoe het precies werkt.

Consumentenadviesprijs: €4,99


01 Jungle Treasure
Glamazona – Liquid Gold Topper
Deze topper doet denken aan vloeibaar goud en is een ware bron van inspratie voor de Amazone make-uplook. De textuur is sneldrogend en kan op het gezicht of het lichaam aan worden gebracht. De vloeistof is op water gebaseerd en heeft een hoge pigmentatie. Hier ben ik heel erg benieuwd naar.

Consumentenadviesprijs: €3,99


01 I’m A Survivor en 02 I Got The Flower!
Glamazona – Defining Blush
Twee tinten en een uniek design. Deze blush heeft een prachtig reliëf en biedt de wangen een frisse uitstraling. Voor een stralende teint! De paarse tint lijkt me een beetje raar, maar de ander vind ik echt prachtig!

Consumentenadviesprijs: €3,99


01 Dirty Liana, 02 I Got The Flower!, 03 I’m A Survivor en 04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum
Glamazona – Ultimate Nail Lacquer
Wildernis in de stad. Maar toch ook intense, felle kleuren. Flora en fauna, intens violet, signaalrood. De meest prachtige kleuren van het regenwoud! Naar deze lakjes ben ik erg benieuwd. De kleurtjes lijken me heel mooi, vooral de eerste en derde.

Consumentenadviesprijs: €2,99


01 cARMOURflage
Glamazona – Crocodile Cracker
Geef nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden Crocodile look achter op je nagels. Leuke toevoeging, maar ik ben toch echt een beetje uitgekeken op de crackle trend!

Consumentenadviesprijs: €2,99

Ook deze collectie vind ik erg leuk. Ik houd wel van het thema. Felle kleurtjes, maar toch ook stoere jungle, metallic kleuren. Ik ben benieuwd naar het flesje met het vloeibare goud, de rode/donkerroze blush en de lip colour pens. Helaas moeten we nog even wachten totdat deze collectie in de winkels ligt, maar als ‘ie er ligt dan ga ik zeker een paar van deze producten scoren!

“Glamazona” by CATRICE is in juli en augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Welk product springt er voor jou echt uit als je naar deze limited edition kijkt?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!