Catrice: nieuw assortiment – #1 De ogen

5 aug 2012

Lieve meiden, laatst hebben jullie mijn shoplog van de Kruidvat kunnen zien. Ik had dingetjes geshopt van Catrice die uit het assortiment gingen. Dit betekent dus, dat er nieuwe producten voor in de plaats komen. Ik ga jullie nu laten zien welke producten dat zijn!

 
 
Dit persbericht kreeg ik al een tijd geleden binnen in mijn mailbox. Ik heb bewust nog even gewacht met het plaatsen hiervan. In enkele winkels zijn deze nieuwe producten al verschenen, maar in de meeste winkels verschijnen ze volgende weekend. Aan de hand van dit artikel kun jij dus kijken wat je mooi vind en wat je wilt kopen!

Het is erg veel, daarom behandel ik vanmiddag de nieuwe producten voor de ogen. In de loop van deze dag en de volgende dagen, zullen de overige nieuwe producten verschijnen voor de andere delen van het lichaam of gezicht.


530 Pearl Mac Cartney – 540 Rose Marie’s Baby – 550 Saw It On Blue Tube – 560 I Like To Mauve It


570 Plum Up The Jam – 580 Carrots Of The Carribean – 590 Dorian’s Grey – 600 Blackwood Forest

CATRICE – Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow
Er zijn in totaal 8 nieuwe kleuren oogschaduw bijgekomen. Deze kleuren zijn gekozen aan de hand van de laatste catwalktrends. Nu verkrijgbaar in 27 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €2,79


070 Mauvie Star – 080 Copper & Gabbana

CATRICE – Made To Stay Long Lasting Eye Shadow
Twee nieuwe, hoog gepigmenteerde oogschaduwen voor ultieme metallic en glanzende effecten. De zachte textuur is gemakkelijk aante brengen en blijft extra lang zitten. Ook mooi: het hoopt zich niet op in de oogplooi. Nu verkrijgbaar in 6 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €3,49


110 Blue I Know You? – 120 Missing Nemo! – 130 Greentings from …

CATRICE – Kohl Kajal
Voor sensationele looks! Mooie metallic glanzende kleuren, perfect om lekker op te vallen! Nu verkrijgbaar in 8 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €1,99


090 Gold Me Tight! – 110 My Ninja Purple

CATRICE – Precision Eye Pencil
Iedereen houdt van perfect omlijnde ogen! Met deze  ‘Precision Eye Pencil’ van Catrice is dat geen probleem meer. Het is namelijk eenvoudig en moeiteloos aan te brengen. De tip is erg precies! Nu verkrijgbaar in 8 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €2,29


CATRICE – Lash & Brown Designer – Shaping and Conditioning Gel
Superleuk! Een heel nieuw product voor de ogen. Hiermee kun je je wimpers en wenkbrauwen in vorm brengen. Het biedt de haartjes ultieme verzorging en blijft lang zitten!

Cnsumentenadviesprijs: €2,99


CATRICE – Glamour Doll Volume Mascara
Catrice komt met drie nieuwe mascara’s. Dit is de eerste.  Het borsteltje is van elastomeer. Dit zorgt voor fascinerende lengte en dichtheid. Het slimme borsteltje neemt een grote hoeveelheid van de textuur op en bedekt iedere wimper zonder ze te bezwaren.

Consumentenadviesprijs: €3,99


CATRICE – Mini Max Precision Volume Mascara
Indrukwekkend volume, verleidelijke lengte en perfecte separatie: gemakkelijker dan dit wordt het niet. Het speciaal ontwikkelde borsteltje is geschikt voor korte en fijne wimpers en de onderwimpers. Het neemt met gemak zelfs de kleinste haartjes mee.

Consumentenadviesprijs: €3,99


CATRICE – Evolution To Revolution Ultra Black
De naam zegt ’t al: een evolutie. En niet zomaar een, maar een mascararevolutie! Een borsteltje met twee verschillende systemen. Het fijne borsteltje met minder textuur is er voor de dagelijkse, klassieke look. Terwijl het grote borsteltje meer textuur aanbiedt voor een dramatische look, vol volume.

Consumentenadviesprijs: €4,49

Ik vind ’t erg vernieuwend allemaal, leuk om te zien dat Catrice met zoveel nieuwe producten voor de ogen komt. Ik ga de mascara’s zeker weten uitproberen, daar ben ik erg benieuwd naar. Catrice is met veel felle kleurtjes gekomen voor rondom en op de ogen, erg leuk. Ik ga zeker een aantal van deze dingen halen en uittesten als ze bij mij in de winkel liggen.

Stay tuned! Het artikel met nieuwe producten voor de nagels komt vanmiddag om 4 uur online.

Vind jij deze nieuwe producten voor de ogen ook erg vernieuwd, of zal je er niets van kopen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ben echt heel benieuwd naar de nieuwe collectie. Zal wel een tijdje duren eer ze bij ons te vinden zijn maar goed. Vind die namen nog altijd zo leuk bedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!