Catrice: nieuw assortiment – #3 De lippen

6 aug 2012

Vandaag gaan we de laatste twee dingen bespreken van de nieuwe collectie. In dit artikel de nieuwe producten voor de lippen en in het artikel van vanmiddag komt de huid aan bod.

 
 
 
 
Als het goed is, ligt de collectie deze week echt in de winkels. Vandaag zullen ze wel gaan vullen, want vorige week is de collectie binnengekomen. Bij de Kruidvat waar ik altijd kom dan. Maar ik neem aan dat, dat overal een beetje hetzelfde is. Nou girls, laten we gaan kijken naar die prachtige nieuwe lipproducten!

CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier
Een kleur voor iedereen! De nieuwe CATRICE Ultimate Lip Glow past bij elke look: de transparante textuur van de lippenstift bevat oliën die de lippen verzachten. Ook laat deze ze glanzen voor een natuurlijke, frisse look.

Consumentenadviesprijs: €4,99


010 Red My Lips – 020 Wine-Tastic – 030 Are you Red-y?

CATRICE – Liquid Lip Tint
De nieuwe generatie lipkleur! Liquid Lip Tint zorgt voor een echt wow-effect in drie prachtige roodtinten, van licht tot donker. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat. Dankzij de ultralichte, op water gebaseerde formule voelt de lipkleur koel en verfrissend aan op de lippen. Ideaal voor onder je lippenstift of lipgloss.

Consumentenadviesprijs: €3,99


160 Flirty Fuchsia – 170 Peach Boy – 180 Little Red Dress – 190 Nude-Tricious

CATRICE Lip Appeal – Moisture & Shine Lip Gloss
Ultieme glans en volume! Lippen worden absolute eye catchers deze herfst. Deze lipgloss heeft een vanillegeur. Het aanbrengen gaat perfect met deze speciale applicator. Er zitten fijne glansdeeltjes in. Nu verkrijgbaar in totaal 13 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €3,79


240 And The Oscar Goes To

CATRICE Ultimate Shine – Lip Colour
Opwindend en verleidelijk. De textuur van deze lippenstift is romig en versmelt met de lippen. Deze geeft de lippen intensieve hydratatie, verzorging en glans! Verpakt in een luxe, elegante huls. Nu verkrijgbaar in 14 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €3,99

 
220 Step Red up – 230 Glamourize Me

CATRICE Ultimate Colour – Lip Colour
Kleur, kleur en nog eens kleur. Ultimate Lip Colour laat de lippen glanzen met hoog gepigmenteerde, rijke kleuren. Voor een fantastische look die uren blijft zitten! Nu verkrijgbaar in totaal 16 kleuren.

Consumentenadviesprijs: €3,99

Helaas! Ik vind ’t erg tegenvallen moet ik zeggen. De laatste tijd ga ik door zo’n ‘lippenstift-fase’. Ik koop veel lippenstift en heb het elke dag op. Deze kleurtjes lippenstift vind ik niet bijzonder en ook niet mijn smaak. Die Liquid Lip Tint lijkt mij een beetje overbodig. De eerste twee kleuren van de lipgloss vind ik wel erg mooi. Normaal ben ik niet zo van de lipgloss, maar deze kan ik best eens proberen. Die glittertjes vind ik echt prachtig!

Vanmiddag komt ’t laatste artikel online van deze serie, namelijk de nieuwe producten voor de huid. Dus kom zeker nog eventjes terug om 4 uur!

Vallen de nieuwe kleuren lippenstift jou ook zo tegen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik ben gek op lipstick de laatste tijd de eerste ziet er ook heel moooi uit beetje zachtroze? Ik zoek nog zo kleur catrice heeft leuke nieuwe producten ben er benieuwd naar!

  2. Pingback: Homepage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!