Catrice – nieuwe nagellak!

2 feb 2013

Toen er bekend was dat alle Catrice lakjes uit het assortiment gingen, dacht iedereen: WAT!? Maar Catrice had er een goede reden voor. Ze komen nu met een nieuwe technologie, een uniek kwastje en een hele hoop nieuwe kleurtjes. In totaal komen er 47 kleurtjes voor in de plaats! Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet. Dus go check it out!

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, “Gloss Booster” technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen.

Catrice Nail Lacquers

Wat een prachtige kleurtjes! Enkele herken ik al, maar er zijn ook een hele hoop nieuwe kleurtjes bij gekomen. Waar ik het enthousiast naar ben? Op deze foto’s vind ik 02 Papa Don’t Peach, 13 Shopping Day At Blue Mile, 34 Squeeze me en 36 Mint Me Up erg mooi overkomen.

Ultimate Nudes

Ook deze nude lakjes zien er erg goed uit. Zo te zien is er voor ieder wat wils met deze 47 trendy kleuren. Ik heb in ieder geval al weer een hoop kleurtjes gezien die ik erg mooi vind. Helaas zijn ze wel weer wat duurder geworden, nu is de prijs van één lakje €2,99.

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers en Ultimate Nudes zijn verkrijgbaar in het standaard assortiment vanaf Maart 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat zijn jouw favorieten?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik zag deze lakjes ook al in mijn mailbox! Er zitten zeker een aantal beauty’s tussen die ik zeker zou willen uitproberen <3 Ben benieuwd naar de kwaliteit van de nieuwe lakjes ^^

    • Bloody Mare To Go zat al in het oorspronkelijke assortiment. Als je geluk hebt, kun je hem misschien nog in de kortingsbak vinden voor 50%. Weet niet of alles al weg is of niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!