Catrice – Oyster & Champagne en Call Me Princess

13 mrt 2014

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar vandaag is het eindelijk tijd voor een artikel over deze prachtige lakjes. Deze collectie bevat zes verschillende lakjes, maar dit waren de twee die mij het meest aanspraken.

Zoals ik al wel vaker heb gezegd, ben ik de laatste tijd gek van verschillende structuren en texturen nagellak. De ‘normale’ nagellak ben ik een beetje zat. Hoe meer glitter, hoe aparter, hoe meer bijzonder, hoe beter.

Helaas heb ik de nagellak niet op mijn nagels kunnen swatchen omdat deze gewoon echt té kort zijn. Vandaar dat ik swatches heb gemaakt op een nagellak wiel. Deze heb ik vanuit verschillende punten gefotografeerd met en zonder flits. Zo kun je goed zien hoe de lak eruit ziet.

De nagellak komt vrijwel precies over zoals hij er in het ‘echt’ ook uit ziet. Alleen de gouden glitters van het roze lakje ‘Call Me Princess‘ komen niet erg goed over. Jullie kennen vast allemaal de bekende blush ‘Rose Gold’ wel van Sleek. Dit is echt dezelfde kleur, alleen dan voor op de nagels, haha. Vooral de gouden glitters in het zonlicht vind ik zo mooi.

De lichtere kleur, Oyster & Champagne, bevalt mij ook goed, hij is alleen niet zo dekkend als de roze kleur. Deze zou ik dus niet gebruiken als nagellak op zich, maar eerder als topcoat. Zodra mijn nagels wat langer zijn ga ik deze lak uitproberen op verschillende kleurtjes. Ik denk dat hij zowel op een nude als zwarte kleur nagellak erg mooi zou staan!

Ik denk niet dat ik meer lakjes van deze collectie ga scoren, dan koop ik er liever een paar van de Luxury Lacquers die nu ook in de winkels zouden moeten liggen – ook van Catrice. In deze lijn kun je ook liquid sand lakken vinden, maar ook andere texturen zoals holo. Heel tof!

De Catrice Crushed Crystals kosten €3,39 per stuk en zitten in het vaste assortiment.

Wat vind jij van de Crushed Crystals collectie? Heb jij nog enkele lakjes gescoord?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Op de eerste foto sprak Oyster & Champagne me heel erg aan, maar super jammer dat hij niet dekt! Daar hou ik niet zo van. De roze kleur vind ik wel mooi, maar niet echt wauw-mooi. Ik vind trouwens wel dat die lakjes van catrice erg duur zijn geworden de afgelopen twee jaar ongeveer. Jammer!

  2. Allebei mooie lakjes, maar ik vind het effect ook weer niet WAUW! Ook door de dekking en ik heb van Barry M al een kleurtje die overeenkomsten heeft met de roze lak en die heeft een duidelijkere zandstructuur, dus denk dat ik dan toch vaker naar Barry M zal grijpen. Wie weet als er een keer 50% korting is ofzo haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!