Chilly Gel + WINNEN!

5 jul 2014

Of je nu op vakantie bent of in eigen land, tijdens de zomer zorgen zand, zweet of zwemwater er regelmatig voor dat je behoefte hebt aan wat extra frisheid. Daarvoor hebben we Chilly! Nu ook in een handig reisformaat. Zo ben je elke dag overal fris!

Ik heb drie producten ontvangen om te laten zien op mijn blog. Allereerst de Chilly Gel in een verpakking van 250 ml. Ook kreeg ik nog een kleiner formaat van 50 ml en tot slot zaten er ook nog tissues in.

Het assortiment van Chilly bestaat uit drie verschillende soorten wasemulsies en drie verschillende soorten tissues. De wasemulsies zijn voor dagelijks gebruik onder de douche, de tissues zijn handig voor onderweg. Chilly Gel is de variant die zorgt voor langdurige bescherming en een fris gevoel in de intieme zone, door de toevoeging van menthol. Naast Chilly Gel zijn de varianten Chilly Protect (voor extra bescherming) en Chilly Delicate (voor de gevoelige huid) verkrijgbaar. Chilly is geen medisch product of een product om problemen rond je intieme zone op te lossen en uitsluitend voor uitwendig gebruik. Chilly biedt extra frisheid, voor een schoon en zeker gevoel. De wasemulsies en de tissues van Chilly worden verkocht in drogisterijen.

Dit is een wasemulsie speciaal ontwikkeld voor langdurige bescherming en natuurlijke frisheid van de intieme zone. De frisse formule, verrijkt met natuurlijke menthol, verkoelt, reinigt en helpt nare geurtjes in de intieme zone te bestrijden. Handig dat er een pompflacon op zit, zo kun je het product er gemakkelijk uit krijgen. Dit is overigens een zeepvrije formule met pH waarde 5.

Dit is precies hetzelfde product als bovenstaande Chilly Gel, enkel in een wat kleiner variant. Bij uitstek geschikt om mee te nemen op vakantie! Het past gemakkelijk in je koffer of handbagage. Dit is ideaal tijdens de menstruatie, het sporten, of op andere momenten waar maximale frisheid gewenst is.

Dan heb je tot slot nog de Pocket doekjes. Ook deze zijn erg geschikt om mee te nemen in je tas. Als je dan (onverwachts) behoefte hebt aan wat extra frisheid, heb je altijd “Chilly” bij de hand! In één verpakking zitten twaalf tissues. Ook zijn ze doorspoelbaar.

Alle producten zijn klinisch getest en zijn zelfs geschikt voor dagelijks gebruik. Zelf gaat dagelijks gebruik mij wat te ver, het is namelijk niet dat je het nodig hebt! Wel handig om te hebben voor ’t maandelijkse feestje, want dan is wat extra frisheid toch wel gewenst.

WINNEN! – Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Van het PR bureau mag ik twee festivalpakketten weggeven. In het pakket zit een Chilly miniverpakking en de Chilly doekjes. Verder zitten er ook onwijs handige dingen in zoals een waaier, inklapbare zonnebril, oordopjes, pleisters, een poncho en inklapbare haarborstel. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mij volgen op Bloglovin’, het artikel te liken en een reactie achter te laten dat je mee doet! Je kunt meedoen t/, 15 juli.

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat een handig pakketje, ik doe ook graag mee. Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (3e liker).

    Groetjes,
    Sabrina

  2. Ik doe graag mee! Ik heb er al vaak over gehoord en wil t zelf ook wel proberen.
    Ik volgde je al op bl en heb t bericht ook geliked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!