Fotomoment: Chocolade cupcakes!

28 jun 2012

Helaas moet ik zeggen dat de foto er lekkerder uit ziet, dan de cupcakes waren. Dit zijn de cupcakes van de cupcakemix van de Action, die je in deze shoplog terug kunt vinden.

 
 
 
 
 
Deze cupcake kit was maar €1,29, voor dat geld kon ik het best proberen, dacht ik zo! Vol goede moed ging ik aan de slag. Het ging allemaal erg snel en gemakkelijk en voordat ik het wist, stonden ze al in de oven. Hierna liet ik ze even afkoelen en was het tijd om te decoreren. Dit ging goed, de cakejes zagen er erg mooi uit!

Toen ze eenmaal klaar waren, was het tijd om er eentje te proeven. Ik vond hem helaas niet lekker. Het cakeje was droog en de topping had amper smaak. Het enige wat ik proefde was slagroom. Het was net alsof je dunne slagroom zat te eten.

Nee, geen aanrader deze cupcakes, helaas! Gelukkig zijn de foto’s wel erg mooi geworden en zien ze er alsnog verrukkelijk uit. Mijn zusje had laatst cupcakes gemaakt met een cupcakemix van Honig, zie hier het artikel. Deze waren wel erg lekker, je kunt dus beter €1,- meer betalen en een pak van Honig kopen.

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!