CHRISTMAS | Wishlist

22 dec 2013

Kerstmis, het feest van cadeautjes geven en krijgen. Natuurlijk heb ik ook een verlanglijstje samen gesteld. Nu zijn sommige dingen natuurlijk véél te duur om onder de kerstboom te krijgen, maar ach, dromen mag altijd toch?

Ik heb onderscheid gemaakt in verschillende soorten categorieën. Zo heb ik een aantal leuke kledingstukken gevonden, is mijn kook-stash nog lang niet compleet, evenals mijn make-up stash.

Paris2Day

Laatst kwam ik op deze site terecht omdat ik al een tijdje op zoek ben naar een soort ‘jasje’ van fake fur, alleen dan zonder mouwen. Toen zag ik dat ze nog veel meer leuke kleding verkochten. Dit fake fur giletje van bont is ineens uit de webshop verdwenen, vandaar dat deze er niet bij zit in mijn wishlist. Ik wil ‘m wel nog echt super graag hebben!

1. Tregging van imitatieleer – €39,99
2. Gebreide trui – €39,99
3. Gebreid vest – €39,99
4. Jurkje – €24,99
5. Gebreid vest – €39,99

Kookspullen

Ik denk dat jullie inmiddels wel weten dat ik van koken houd. Ik heb echt al van alles, van wijnglazen tot snijplanken. Nu kun je natuurlijk van kookspullen nooit genoeg hebben, vandaar dat ik nog wat leuks uit heb gezocht. Ik heb alles van de site van Fonq gehaald. Ik wacht al langer dan één maand op het eerste item. Hij is steeds niet beschikbaar, balen!

1. Dessertplankjes – €9,90
2. Wonder Wokset – €74,95
3. Keukenweegschaal – €44,95
4. Browniemal – €17,95
5. Wüsthof Messenblok Grand Prix II – €189,-

Beauty

Eerlijk is eerlijk, ik heb al veel make-up. Toch zijn er nog een aantal dingen die ik graag wil hebben. Naked 3 lijkt me prachtig met de roze tinten. Een YSL lipstick zou ik graag aan mijn stash toe willen voegen omdat het zo’n kwalitatief goede lipstick schijnt te zijn. Mijn biosilk en Lemony Flutter zijn bijna op. Van Daisy heb ik een kleinere verpakking en die vind ik héérlijk ruiken, dus ik wil de fullsize. Een oogschaduw van MAC heb ik nog niet maar ik vind de kleur Cranberry prachtig!

1. Naked 3 palette – €45,-
2. Daisy Marc Jacobs – €55,-
3. Biosilk Silk Therapy – €26,50
4. YSL lipstick – €33,-
5. Lush Lemony Flutter – €10,25
6. MAC oogschaduw Cranberry – €15,-

Dit zijn dus enkele dingen ik graag zou willen hebben en waarvan ik het zéker niet erg zou vinden als ze onder de kerstboom zouden liggen, haha.

Welk item staat er bij jouw wishlist op nummer 1?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuk dingen zeg! Ik wist niet dat er een brownievorm bestond, geniaal zeg. Bespaard een hoop geknoei met snijden en is veel makkelijker uit te delen! Ik ga er eens naar op zoek hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!