Coming soon | Reviews #1

2 apr 2015

Op dit moment test ik enkele producten. Hiervan zal binnenkort een review komen. Ook heb ik enkele dingen nog liggen om te testen. In deze nieuwe rubriek laat ik jullie zien wat je binnenkort allemaal op de site kunt verwachten.

Zo kunnen jullie aangeven waar jullie het liefst een review van willen zien, waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn… Dan ga ik daar als eerst mee aan de slag en zal die review zo snel mogelijk online komen. Zo hebben jullie ook wat inspraak, leek mij wel leuk!

Max Factor | Lipfinity Lip Colour

Naar de Lipfinity Lip Colour was ik al een tijdje erg benieuwd, ik vind ze alleen erg duur. Dit hield mij telkens tegen om er eens een uit te proberen. Vooral voor een drogisterij merk vind ik het te duur, voor dat geld zou ik eerder een MAC lipstick kopen. Toch las ik er zoveel goede dingen over, plus de kleuren die beschikbaar zijn, vind ik prachtig. Het kiezen was dus niet eens zo gemakkelijk. Uiteindelijk koos ik voor een lichte, nude kleur. Deze heb ik al uitgetest en ik ben enthousiast!

 

Inglot | Freedom System Eyeshadow Palette

Ik ben gek op Inglot, qua oogschaduw is het één van mijn favoriete merken. Toen ik zag dat er oogschaduw in de sale was, hoefde ik dus niet lang na te denken. Ik bestelde een nieuw palette waar meer kleurtjes in passen en nog vijf nieuwe kleuren. Nu heb ik een prachtig palette waar ik heel blij mee ben! Er zitten draagbare kleurtjes in, maar je kunt er ook een wat heftigere look mee maken. Binnenkort komt hier dus een look mee online, ook zal ik alle kleuren nog apart swatchen en laten zien. Het is echt een te gek palette!

 

Essence | Easy 2 Use Eyeliner Pen

Eigenlijk heb ik mijn favoriete eyeliner al gevonden. Ik gebruik namelijk met liefde de eyeliner van Glam Eyes eyeliner van Rimmel. Toch kan het altijd nog beter. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van eyeliner pennen, maar ik besloot deze toch een kans te geven. Ik kan alvast verklappen dat ik niet heel enthousiast ben, maar ik ben ook niet geheel ontevreden. Het kwastje werkt in ieder geval erg precies!

 

HEMA | Soft Matt Lipbalm

Ook ik kon niet voorbij gaan aan de hype. Toen ik deze HEMA lip balms voorbij zag komen, moest ik ze ook hebben. Ik koos voor de twee meest draagbare kleurtjes. Misschien ga ik nog voor de kleuren 4 en 6, die zijn wat opvallender. Leuk voor in de zomer! Op dit moment loop ik stage en dan kunnen zulke heftige kleuren niet naar mijn mening. Vandaar dat ik nu koos voor deze twee kleuren. Ik ben hier zó blij mee, ze zijn prachtig! Al heb ik de review nog niet geschreven, ik heb ze al uitgebreid getest. Deze lip balms kan ik je dus in ieder geval van harte aanbevelen. Vooral bij een lichte huid staat de lichtste kleur prachtig. Zelf ben ik nog iets meer fan van de tweede kleur.

 

Doctor Renaud | Raspberry Soft Cream

Dit merk kende ik nog niet. Toen ik dus een mailtje kreeg met de vraag of ik dit wilde testen, stond ik daar uiteraard voor open. De geur van deze crème is zó lekker, hij ruikt heerlijk naar framboos. Ik heb een gevoelige en droge huid, vooral het gedeelte op mijn voorhoofd en tussen mijn wenkbrauwen is erg droog. De crème smeer ik graag op mijn gezicht en hals. ’s Avonds breng ik ‘m vaak wat dikker aan voordat ik ga slapen. De volgende ochtend word ik dan met een heerlijk zacht huidje wakker.

 

Essence | Longlasting Lipstick Nude

Nude is helemaal hip! Toen ik de nieuwste lipsticks van essence zag, kon ik deze ook niet laten liggen. Er zijn in totaal vijf kleuren beschikbaar in deze lijn. Deze twee vond ik het mooist. De andere kleuren vond ik te licht en niet goed bij mij passen. De derde kleur heeft een paarse ondertoon, prachtig! Niet te opvallend, maar toch anders dan anders. Ik heb nu zoveel mooie lipsticks, het wordt zo moeilijk te bepalen welke ik op een dag wil dragen. De lipsticks die ik in deze post heb laten zien zijn op dit moment mijn favorieten.

Van welk product wil jij als eerst een review zien??

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!