Contact

Contact
Heb je een vraag, een idee voor een artikel of iets anders te melden? Dan kun je mij altijd een mailtje sturen! Ik probeer dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Gebruik eerst even de zoekfunctie van de site. Het kan zijn dat je vraag daarmee al beantwoord is! Is dat niet het geval dan kun je een e-mail sturen naar het volgende mailadres:

Zakelijk
Nogmaals welkom op BeautyChef.nl! Als u van een bedrijf of een webshop bent, kunt u natuurlijk ook contact met mij opnemen. U mag mij altijd benaderen voor review en/of advertentiemogelijkheden. Ik sta open voor het testen van producten, hierover zal ik dan ook een eerlijke review schrijven op mijn site. Dit is wel vrijblijvend. Ik kan geen (positieve) review garanderen. Er zeker van zijn dat het product terug te zien is op de website? Dan kunt u een advertorial inkopen. Wel zal ik hierbij altijd aangeven dat het gesponsord is. Voor meer informatie kunt u mij mailen.

Ik vind het erg leuk om opgenomen te worden in een perslijst, zodat ik altijd op de hoogte ben van het laatste nieuws, en de ontwikkelingen van uw product. Zo kan ik mijn bezoekers hiervan ook op de hoogte brengen. Voor de benodigde statistieken en verdere gegevens ben ik bereikbaar via de mail.

Per maand telt BeautyChef zo’n 10.000 bezoekers, waarvan 7.000 uniek. Zij bezoeken samen maandelijks gemiddeld 25.000 pagina’s.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in BeautyChef.nl, dan kunt u een mail sturen naar:

Liefs,
Joyce

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!